Nincs engedélyezve a javascript.
/
Stephen King: Az Intézet - bal oldalsáv

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Történetek csak Neked
Raktári kód:
738521
ISBN:
6155007583
EAN:
9786155007583
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
382
Méret [mm]:
144 x 203 x 20
Tömeg [g]:
480
2 465 Ft
Eredeti ár:
2 900 Ft
Megtakarítás:
15 %
Jelenleg nem rendelhető
Polcra

Amikor egy antológiát szerkesztünk, arra törekszünk, hogy a közölt írások egy téma köré csoportosuljanak. Legyen szó a szerelemről, a munka világáról, vagy netán a gyermekkorról, vagy akár egy zongoráról vagy egy kanapéról, minden megjelenő írásban van valami közös, valami egyesítő irányvonal.

Ám ebben az antológiában hiába keresnénk a közös vezérfonalat, mert itt olyan történetek olvashatók, amelyeknél nem volt semmilyen kritérium, úgy írták szerzőik, ahogy az életük, tapasztalatuk, fantáziájuk diktálta. De éppen ettől válik vonzóvá a kötet, hiszen az itt található kisregények rendkívül változatosak. Szerelmi történet - természetesen - itt is olvasható, ám ott van mellette a krimi, a sci-fi, de még a családregény is. Így aztán mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, mi több, ha eddig mondjuk valakit nem vonzottak a bűnügyi történetek, a most megjelenő nyomozás olvastán talán ez a műfaj is érdeklődési körébe kerül. Ugyanez érvényes a családfa-kutatásra, mert ugyan a sorok között olvasva kiderül, hogy ez milyen precíz, aprólékos munka, mégis a történetet olvasva várhatóan többen is elhatározzák, hogy utánanéznek a hajdani nagynéniknek, unokatestvéreknek.

Bármi legyen is az indíték, amiért az Olvasó a kötetet a kezébe veszi, egy valamit garantálhatok, nem fog csalódni. Lendületes, színes, érdekfeszítő kisregények kerültek az antológiába, melyek szerzői igazi írói vénával megtalálták az őket érdeklő témát, a hozzájuk alkalmazkodó stílust. Vegyék hát kezükbe ezt a kis kötetet, vackolják be magukat egy kényelmes fotelbe, s adják át magukat az olvasás örömének. S mire befejezik az olvasást, a szerzők szinte barátaikká válnak. S barátok között szokásos a tegeződés. Ezért is a címadó: Történetek, csak Neked. (Dunay Csilla, szerkesztő)