Leírás
Júniusi számunkban terítékre kerül a bodza- és az akácvirág, elmondjuk, mi az a matcha, bemutatjuk a sófajtákat, Schlanger András színész-vendéglőst, Szentesi József borászt, akinek két szenvedélye a biliárd és a pezsgő. Jahni László kerti javakból készített ínycsiklandó fogásokat, Schäffer Erzsi Füsi néni titkos lepényreceptjét szervírozza Konyhamesék rovatában, Nábelek Zsófi pedig megtanít glutén nélkül sütni.És még két érdekes írás. Kohut-Görömbei Luca üveghulladékokból készít izgalmas tányérokat, az akasztói szikiponty-halgazdaságban pedig szemtanúi lehetünk annak, hogyan szaporítják a pontyot. Ha a 20. oldalra lapoznak, az is kiderül, miért adta Kitzinger Szonja riportjának ezt a címet: A szív a víznek szalutál. Végül is ez a nagy ho-ho-horgász kedvenc nótája.