Nincs engedélyezve a javascript.
HISZTAMIN-INTOLERANCIA SZAKÁCSKÖNYV 2. - RECEPTEK A GYÓGYULÁSHOZ

HISZTAMIN-INTOLERANCIA SZAKÁCSKÖNYV 2. - RECEPTEK A GYÓGYULÁSHOZ

Jelenleg nem rendelhető
4 249 Ft
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A nagy sikerű és hiánypótló Hisztaminintolerancia szakácskönyv után Rubin Eszter új kötettel jelentkezik.
Leírás
A nagy sikerű és hiánypótló Hisztaminintolerancia szakácskönyv után Rubin Eszter új kötettel jelentkezik. A Receptek a gyógyuláshoz alcímet viselő könyv 63 vadonatúj, alacsony hisztamintartalmú receptet tartalmaz, valamint Farkas-Boross Zita integratív táplálkozási tanácsadó összefoglalóját a hisztaminintolerancia tüneteiről és kialakulásáról, a feltárásához szükséges vizsgálatokról, valamint a gyógyuláshoz vezető út fő fizikai és lelki pilléreiről. A csodálatos fotókkal illusztrált receptgyűjteményben mindenki megtalálhatja a választ, hogyan lehet kreatívan, megfelelő főzési technikákkal változatossá tenni a diétát. Az ételek ezúttal sem tartalmaznak gyulladáskeltő hatású alapanyagokat: glutént, tejet és tejtermékeket, tojásfehérjét, élesztőt, szóját, kukoricát, napraforgóolajat, hozzáadott cukrot és mesterséges édesítőszereket. Ez a fajta étrend segíti a bélregenerálást, és jótékony hatással lehet a hisztaminintolerancia egyik leggyakoribb kiváltó okára, a bélgyulladásra. A receptekben szereplő, gondosan összeválogatott, hasznos tápanyagok pedig kedvező feltételeket teremtenek az emésztésben fontos szerepet játszó, jó bélbaktériumok számára. Mert tudjuk, hogy az egészség a belekben lakozik.„Manapság rengeteg ember küzd emésztési panaszokkal, sokan közülük hisztaminintoleranciával. A sok tiltólista mellett Rubin Eszter könyve nagy segítség a mindennapokban, a már kipróbált, bevált receptek nagy terhet vesznek le a páciens válláról. Szeretettel ajánlom minden érintettnek, hozzátartozóiknak ezt a könyvet, a benne lévő recepteket és a kiegészítő információkat.” Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász RUBIN ESZTER író, gasztronómus az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomázott, majd művészeti iskolát végzett és enteriőrtervezőként dolgozott, később cukrászképesítést szerzett. Fordulatos életpályája és személyes tragédiák is közrejátszottak korábban megjelent regényeinek témaválasztásában. Gasztronómiával gazdagon átszőtt első két kötete a Barhesz (2012) és a Bagel (2
Adatok
Raktári kód:
L03594
ISBN:
9789634754329
EAN:
9789634754329
Megjelenés:
2020.
Hozzászólások