Nincs engedélyezve a javascript.
/
Drága gyermek Romy Hausmann
Amikor a hercegnő menti meg önmagát
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Bor
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Gyermekversek
Hangoskönyvek
Hangoskönyvek
Háztartás
Hifi, audio
Hobbi, otthon, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Ismeretterjesztő
Játékok
Kávé
Kulturális
Mese
Mobil
Műszaki könyvek
Művészetek
Napjaink, bulvár politika
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Őrült ajándékok, dilis kütyük
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport, természetjárás
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalomtudományok
Tea
Térképek
Természettudományok
Történelem
Trunki - bőröndök, utazási kellékek
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

River Cottage kézikönyvek: Kenyér
Raktári kód:
741981
ISBN:
9633575499
EAN:
9789633575499
Eredeti megnevezés:
Bread - River Cottage Handbook No. 3.
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
135 x 204 x 22
Tömeg [g]:
440
3 500 Ft
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető.
Polcra

Gyakorlatias kézikönyvünk segítségével otthon is bátran süthetünk mindenféle formájú és fajtájú kenyeret. Szezonális és helyi hozzávalók, organikus ételek - minden, amit a kenyérsütésről tudni kell, és ami River Cottage-ban jó.



A kiadvány tartalmából:

- Miért süssünk kenyeret?

- Kenyérsütés lépésről lépésre

- A kenyér alapreceptje

- Kenyér vadélesztős kovásszal

- Kenyér élesztő nélkül

- Zsömlék, kekszek & kevert tésztás kenyerek

- A megmaradt kenyér felhasználása

- Agyagkemence építése



"Nálam aztán nem sokan örülnek jobban, hogy végre kézbe vehetem a tökéletes könyvet, aminek segítségével bárki finom kenyeret süthet. Ez az egyszerű kötet úgy táplálja a lelkesedésemet és szaporítja tudásomat, ahogy a kovász a tésztát, készen állok a kihívásra. Dan művei ugyanis az egyszerű lepénykenyértől a közismerten szeszélyes kovászos kenyereken keresztül az egészen kidolgozott, sokmagos készítményekig mind elkészíthetőek, ugyanakkor következesen ízletesek. Ezek ráadásuI igazi kenyerek - olyan messze vannak a fóliába burkolt, gép szülte szörnyektől, amelyekre nem átallják a "kenyér" nevet aggatni, amennyire csak lehetnek." (Hugh Fearnley-Whittingstall, River Cottage-ból)



A Könyvjelző magazin 2015. júniusi számában megjelent cikk: Mindennapi kenyerünk, avagy a tökéletes vekni nyomában