Nincs engedélyezve a javascript.
Kellesz nekem!

Kellesz nekem!

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.07.25.
Előrendelői ár:
4 792 Ft
Eredeti ár:
5 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-20 %
Írtam egy regényt. Úgy, hogy soha életemben nem hallottam még Jayden Brooksról, a híres filmsztárról. Még csak a filmjeit sem láttam. Azt hittem, hogy nincs is ilyen színész. Mégis valami fatális véletlen folytán ezt a nevet adtam a főszereplőmnek, aki a történet szerint szintén színész. Ezek után ki hinné el nekem, hogy nem az igazi Jayden Brooksról írtam könyvet?
Leírás
Írtam egy regényt. Úgy, hogy soha életemben nem hallottam még Jayden Brooksról, a híres filmsztárról. Még csak a filmjeit sem láttam. Azt hittem, hogy nincs is ilyen színész. Mégis valami fatális véletlen folytán ezt a nevet adtam a főszereplőmnek, aki a történet szerint szintén színész. Ezek után ki hinné el nekem, hogy nem az igazi Jayden Brooksról írtam könyvet? Nyilván senki.

Az egész életem romokban hever. A könyveim már nem olyan népszerűek, mint régen. A férjem megcsalt a kolléganőjével, és beadta a válókeresetet. Én meg találkoztam Jayden Brooksszal. Tudod, a filmsztár Jayden Brooksszal. Az igazival.

Ugyanis egy kedves olvasóm betegelte őt az Instán, és felhívta a figyelmét arra, hogy írtam egy regényt. Róla. Ő meg fogta magát és megkeresett. És most azt akarja, hogy csináljunk filmet a könyvemből, és ragaszkodik hozzá, hogy én írjam a forgatókönyvet! Hát nem őrület?

Egyik napról a másikra Los Angelesben találtam magam. A birtokán. És azon kaptam magam, hogy elkezdtük írni a forgatókönyvet. Együtt, közösen. És bomba jó! Érzem, hogy óriási siker lesz. De annak már kevésbé örülök, hogy minél több időt töltök vele, egyre jobban vonzódom hozzá, és abból, ahogyan rám néz, úgy érzem, az, ami kettőnk között van, nagyon is kölcsönös. Pedig ennek nem szabadna így lennie.

Tomor Anita, a méltán népszerű írónő ezúttal is egy szívet melengető történetet hozott nekünk. A napfényes Los Angelesbe utaztat el minket, ahol két megtört szív, két olyan ember talál egymásra, akik nem is hinnék, de mindennél jobban szükségük van arra, hogy megtanuljanak újra szeretni és megbízni a másikban. A tündérmesék bizony nem csak a fantáziánkban léteznek, nagyon is megtörténhetnek bárkivel! Akár még velünk is!
Adatok
Raktári kód:
804002
EAN:
9786155749414
Várható megjelenés:
2024.07.25.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
254
Hozzászólások