Nincs engedélyezve a javascript.
A GYILKOS TÜNDÉREK VÁROSA

A GYILKOS TÜNDÉREK VÁROSA

Szállítás:
3-10 munkanap
Készleten
3 824 Ft
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mit tehet az egyszeri pesti polgár, ha egy napon kiderül, a körülötte lévő világ több, mint amit eddig érzékelt belőle? Ha rájön, hogy a város lakói között különleges teremtmények rejtőznek, akik régi időkből származó hatalommal bírnak?
Leírás
Mit tehet az egyszeri pesti polgár, ha egy napon kiderül, a körülötte lévő világ több, mint amit eddig érzékelt belőle? Ha rájön, hogy a város lakói között különleges teremtmények rejtőznek, akik régi időkből származó hatalommal bírnak? Ha megtudja, hogy a Gellérthegy mélyén egy elfeledett birodalom központja húzódik, és épp ö kerül e titkos birodalom sötét alakjainak célkeresztjébe?A félszeg tanársegéd egy világraszóló régészeti lelet kapcsán keveredik a misztikus események sodrásába. Hogy rettenthetetlen hőssé, Vagy lidércek és szörnyetegek által üldözött remegő ronccsá válik, az kiderül ebből a fordulatos, olykor humoros, máskor borzongató történetből.
Adatok
Raktári kód:
L16253
ISBN:
9786156094209
EAN:
9786156094209
Megjelenés:
2022.
Hozzászólások
Gandalf
Gandalf
szeptember 21. 12:25
Válaszolok
Félve kezdtem bele, de nem bántam meg! Kalandosan indul, azt hittem, végig ilyen könnyed lesz, de amikor megjelentek a gonosz szereplők, onnantól kezd igazán beindulni, és fokozatosan sötétedni a sztori. Aki bírja az akciódús, mágikus történeteket, és olykor a keményebb jeleneteket, annak be fog jönni.