Nincs engedélyezve a javascript.
/
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Mese
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Paul Bocuse Intézet
Raktári kód:
753860
EAN:
9786155331886
Eredeti megnevezés:
Institut Paul Bocuse
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
275 x 307 x 56
Tömeg [g]:
4660

Paul Bocuse Intézet

A főzés magasiskolája

19 900 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Polcra

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.



250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL

- 250 fotóval illusztrált technikai eljárás.

- 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől

- Több mint 1800 étel- és fázisfotó

- Részletgazdag leírások

- Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.

A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!