Nincs engedélyezve a javascript.
Lightlark
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.18.
Előrendelői ár:
4 799 Ft
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-20 %
Ragyogás szigete csak minden 100 évben válik hozzáférhetővé, hogy otthont adjon a Centenáriumnak, annak a halálos játéknak, amelyre kizárólag hat birodalom uralkodói kapnak meghívást. A meghívás egyben kihívás is, melynek elfogadása esetén a résztvevők kénytelenek szembenézni a sorsukkal, akármi is vár rájuk: győzelem vagy vereség, jutalom vagy végső pusztulás.
Leírás
Ragyogás szigete csak minden 100 évben válik hozzáférhetővé, hogy otthont adjon a Centenáriumnak, annak a halálos játéknak, amelyre kizárólag hat birodalom uralkodói kapnak meghívást. A meghívás egyben kihívás is, melynek elfogadása esetén a résztvevők kénytelenek szembenézni a sorsukkal, akármi is vár rájuk: győzelem vagy vereség, jutalom vagy végső pusztulás. A Centenárium az utolsó esély a hat uralkodó számára: csak az ezen való részvétel által válhatnak képessé a birodalmaikat évszázadok óta sújtó átkok megtörésére. Minden uralkodónak van valami rejtegetnivalója. Minden birodalmat egyedi, a maga nemében gonosz átok sújtja. Annak érdekében, hogy az átkok végképp elenyésszenek, az egyik uralkodónak meg kell halnia.
Isla Crown a Vadoncok fiatal uralkodója. A Vadoncok veszélyes csábítók, akiket az az átok sújt, hogy ha beleszeretnek valakibe, azt meg kell ölniük. Rettegett és megvetett népnek számítanak, minden bizodalmukat Islába vetik: azt remélik, hogy a Centenáriumnak köszönhetően képes lesz megtörni az őket sújtó átkokat.
A túlélés érdekében Islának hazudnia és csalnia kell, áruláshoz kell folyamodnia ...a szerelem pedig egyáltalán nem könnyíti meg a feladatát.
Adatok
Raktári kód:
803813
EAN:
9789634998310
Várható megjelenés:
2024.06.18.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
137 x 209 x 27
Nyelv:
magyar
Hozzászólások