Leírás
A leves igazi házias fogás, amibe belefőzzük szívünket-lelkünket. Pár évtizede gyakran megesett, hogy reggelegy kiadós levessel indították a napot. Később veszített a népszerűségéből, de manapság újra a reneszánszátéli, és az egyik legfontosabb ételünk lett.A világ nagyvárosaiban sorra nyílnak a levesező kis éttermek, ahol jól megfér egymással az ázsiai konyha azeurópaival vagy éppen a dél-amerikaival. A sok érdekes már szinte bárhol beszerezhető új alapanyagmellett a régi, megszokott hozzávalókból is könnyen készíthetünk valami egészen újszerű, izgalmas levest.Persze az sem utolsó szempont, hogy ez a fogás általában olcsó és egészséges.A szerző negyven kedvenc levesét válogatta össze, évszakok szerinti elosztásban. Egy gazdag, jó levestökéletes hétköznapi ebéd, de kitűnő vacsora is lehet egy fárasztó nap után.Fűszeres Eszter gasztronómia újságíró, a Fűszer és lélek blog és a megegyező című szakácskönyv szerzője.Budapesten és Tokaj-Hegyalján él férjével és két gyermekével. Receptjeit és a családi történetekkel,hagyományokkal teli írásait több ezren követik napról napra.