Akkor is le tudod főzni őket, ha már nem érzel ízeket?Sophie Valroux több mint közkedvelt séf, akit mindenki magának akar. Már újraépítette egykor porig rombolt renoméját, és letette a névjegyét a gasztronómia világában. A nagymamájától örökölt gyönyörű birtok, a Chateau de Champvert éttermeit irányítja. Vőlegényével, Rémivel boldogabbak, mint valaha, és Rémi lányával is sokat javult Sophie kapcsolata. Minden hibátlanul alakul.Sophie mégsem nyughat: úgy érzi, valami hiányzik. Meghívják egy exkluzív rendezvényre, amelyen példaképe, a híres séf is részt vesz. Azt reméli, ez lehet az igazi kiugrás, amely talán élete álma, a Michelin-csillag megszerzéséhez is közelebb viheti.De a sors közbeszól: amint elfogadja a meghívást, minden összedől. Sophie balesetet szenved, amelynek következtében elveszíti ízlelését és szaglását. Most mi lesz?Sophie megrázza magát, és úgy dönt: eljátssza, hogy megvan az ízlelése és a szaglása is. Vajon menni fog?Vérant mesteri mesemondó, és nagy tehetsége van hozzá, hogy ínycsiklandó ételsorokkal is megtűzdelje a történetet - hozzá a bónusz: nagyvonalúan meg is osztja az olvasókkal a receptjeit a könyve végén.\" - Lori Nelson Spielman, a Sors, szerelem, Toszkána írójaEgy \"deuxiéme plat\" Sophie történetéből? Délicieux! - KJ Dell\'Antonia, A New York Times bestsellerszerzője, a Csirkék és csajok írójaChef Sophie izgalmas történetének folytatásával Vérant ismét elkápráztatja az olvasót. A fordulatokban gazdag könyv csupa öröm - család, jó ételek, szerelem és románc, arról nem is beszélve, hogy mindent beleng a ťla vie en FranceŤ semmivel össze nem téveszthető hangulata. - Janice MacLeod, a New York Times bestsellerszerzője, a Paris Letters írójaA Sophie Valroux - Párizsi csillagok a szereplők és hozzávalók színes kavalkádjával maga a kulináris élvezet. Az ember önkéntelenül is szorít ennek a fiatal séfnek, hogy győzze le az elképzelhetetlenül nehéz akadályokat, és érje el az álmait. A szerző, Samantha Vérant ismét nagyot alkotott - szívből és magával ragadóan! - Nicole Meier, a The Second Chance Supper Club szerzőjeA régi álmokat és az új tapasztalatokat szembeállító, tartalmas és életteli regényt, amelyet betölt a csipetnyi intrikával meghintett, párizsias pompával keveredő vidéki élet légköre, boldogan fogyasztják majd a gourmand-ok, a frankofilek és Mary Simses The Irresistible Blueberry Bakeshop & Café című művének rajongói. - BooklistMegkapó karakterek, ínycsiklandozó ételek meg némi románc
ez a festőien sokszínű regény bővelkedik mindezekben. - Woman\'s World MagazineChef Sophie, miközben igyekszik összeegyeztetni a család és a magánélet kihívásait, ismét eléri a jó ételek iránti olthatatlan szenvedélyével, hogy az ember fel akarjon ugrani a következő franciaországi repülőjáratra. De Vérant hősének, Sophie-nak a szerző jóvoltából először alaposan végig kell gondolnia, mi az, amit akar, és mi az, amit nem. Vérant azzal az eleganciával és jó stílussal felfegyverkezve írja meg Sophie Valroux párizsi csillagainak történetét is, amit mára elvárunk ettől a tehetséges írótól. - Barbara Conrey, az USA Today bestsellerszerzője, a Nowhere Near Goodbye írójaOkos, vidám, és - merjem így mondani? - kifejezetten ízletes! Sophie Valroux történetének folytatásából nem hiányzik egyetlen fontos összetevő sem, a megfelelő arányokban adagolva. Samantha Vérant-nak sikerült megragadnia valami lényegi, franciás jellemzőt ebben a nehezen letehető női regényben. Erősen ajánlott olvasmány. - Camille Pagán, a Jól vagyok, ahogy te sem szerzőjeVérant újra remekelt a Valroux-ételsor következő tagjának elkészítésével (a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatásában).
Vérant ínycsiklandozó és szeretetteli ételleírásai felkeltik az olvasó étvágyát, hősnője elevensége és bátorsága süt a mű minden lapjáról. A művet olvashatjuk úgy mint vidám különlegességet. - Publishers WeeklyVérant műve, a Sophie Valroux titkos francia receptjei folytatása ételekről szól, egyfelől, másfelől pedig annak története, hogyan követi