Nincs engedélyezve a javascript.
/
Repül az idő! – Naptár kiárusítás
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Gyermekversek
Hangoskönyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, otthon, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Mese
Műszaki könyvek
Művészetek
Napjaink, bulvár politika
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport, természetjárás
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalomtudományok
Térképek
Természettudományok
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Középkor újratöltve
Raktári kód:
751677
ISBN:
9631272840
EAN:
9789631272840
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
562
Méret [mm]:
156 x 217 x 35
Tömeg [g]:
850

Középkor újratöltve

2. kötet

3 990 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

Három év telt el az első kötet történései óta. Az Ismert Világ forrong. A tanácsnoki rendszer ellen forduló Anglia magára marad a többi országgal szemben. A háború elkerülhetetlennek tűnik, ám egy nem várt fordulat felülírja a térségben kialakult helyzetet.

Sir Lenny Black maroknyi csapatával öngyilkos küldetésre szánja el magát. Még közvetlen környezete sem hisz vállalkozása sikerében, sőt úgy gondolják, hogy a hadvezért elvakítja saját legyőzhetetlenségébe vetett hite. Ráadásul magára hagyja Mortimer királyt, akinek ingatag hatalmát külső és belső ellenség is támadja.

Franciaországban Fernand király képtelen elviselni az uralkodással járó felelősséget. Perrier tanácsnok tovább folytatja a hatalmak közötti kötéltáncot, de rajtaveszt. Elindul egy olyan lejtőn, ahonnan már nincs visszaút.

A spanyol infánsnő, Teresa sincs könnyű helyzetben. Olyam emberhez kell feleségül mennie, akitől undorodik. Elhatározza, hogyha kell, akár élete árán is megakadályozza a frigyet.

A sok szálon futó történet szereplőit az élet dróton rángatja olyan irányba, amerre maguktól sohasem mennének. Sorsuk újra meg újra összefonódik, és ez hatással van az egész Ismert Világ történelmére is."A friss sebekbe hintett só őrült fájdalmat okozott. Talán - gondolta Perrier - még van ideje, ha ki tud tartani, lehet, hogy nem is kevés. De vajon meddig képes erre, és ami sokkal fontosabb, a szenvedéseinek van-e értelme? Mert végiggondolva nem volt miben bízni. Azor és emberei halottak. A Stratéga útnak indult, s amúgy is, miért mentené meg a legfőbb ellenségét? A király pedig kifejezetten örülne a halálhírének. Szóval a gyűrű kezd egyre vonzóbbá válni - jutott a végső következtetésre Perrier.

(...) Dacolni csak az tud, akinek megvan az ereje az ellenálláshoz. Az ő kezében pedig nem volt adu, csak egy a végső vereséget beismerő, mérgezett ékszer. A szemébe nézett kínzójának. Két napja ez a tekintet adott neki erőt. Azt a szempárt figyelve, újra meg újra dac költözött a szívébe, és egy gyötrő gondolat duzzadt hatalmassá: nem nyerhetsz, te büdös patkány!" (részlet a könyvből)A szerző TV-rendező, dokumentumfilmeket és más műsorokat készít. Ez a könyve a középkor-trilógia második kötete.