Nincs engedélyezve a javascript.
/
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Konyha, sör, főzés
Raktári kód:
749202
ISBN:
9632935669
EAN:
9789632935669
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
120
Méret [mm]:
206 x 224 x 14
Tömeg [g]:
530

Konyha, sör, főzés

Így főzök sört a konyhában

3 990 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

"Az utóbbi időben jócskán megszaporodott a sörös könyvek száma. Egyre többen vannak olyanok, akik otthon, saját konyhájukban, pincéjükben, garázsukban állnak neki sört főzni. Ma már könnyen beszerezhetők az alapanyagok és a szükséges berendezések, így nem meglepő, hogy ez a hobbi nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében.

A témában eddig megjelent művek komoly, talán túlságosan is szakszerű írások. Ezen változtat ez a kis könyvecske, amelyben a szerző, saját bőrén megtapasztalt sikereit és kudarcait felhasználva, szórakoztatóan ismerteti meg olvasóit a házi sörfőzéssel és a sörfogyasztás kultúrájával. Ennek köszönhetően Mucha Attila művéből nemcsak a sörfőzés alapjaival ismerkedhetünk meg, hanem a szerző és könyvének tárgy - az általa főzött sörök - szoros kapcsolatával, valamint mindazzal, ami ehhez tartozik." (Kovács Gábor sörantropológus, a Maláta magazin alapítója)