Nincs engedélyezve a javascript.
/
Stephen King: Az Intézet - bal oldalsáv

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Institut Paul Bocuse
Raktári kód:
755882
EAN:
9786155724565
Eredeti megnevezés:
Institut Paul Bocuse
Megjelenés:
2018.
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
275 x 307 x 56
Tömeg [g]:
4670

Institut Paul Bocuse

A főzés magasiskolája

16 915 Ft
Eredeti ár:
19 900 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1-6 munkanap
Készleten
Polcra

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.



250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL

- 250 fotóval illusztrált technikai eljárás.

- 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől

- Több mint 1800 étel- és fázisfotó

- Részletgazdag leírások

- Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.

A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!