Leírás
Grillezni öröm, grillezni mámor!
A szabadtűzön készült ételnek egyszerűen nincs párja, így miért is korlátoznánk a grillezést a nyári szezonra? A grillsütőt bármelyik évszakban beizzíthatjuk, hogy az ott készült ételek csodás ízekkel örvendeztessenek meg minket.
Ebben van segítségünkre ez a könyv, amely rengeteg hasznos információval szolgál mind a kezdők, mind a gyakorlott grillezők számára. A tapasztalt grillmester útmutatója segít a megfelelő grillsütő kiválasztásában, karbantartásában és a szükséges eszközök beszerzésében. Hasznos tanácsokat ad, hogy a grillen készült ételek mindig jól sikerüljenek, és mindenkit elkápráztassanak.
A több mint 60 fantasztikus recept izgalmas ízutazásra hív. A sajttal töltött jalapeno paprikától a currys-kolbászos levesen át a tomahawk steakig minden kezdő és haladó megtalálja a kedvencét, amivel nemcsak a barátok, de még a mogorva szomszéd szívét is rabul ejti.