Nincs engedélyezve a javascript.
SÜTEMÉNYEK SÜTÉS NÉLKÜL

SÜTEMÉNYEK SÜTÉS NÉLKÜL

Jelenleg nem rendelhető
2 759 Ft
Korábbi ár:
2 099.-
Eredeti ár:
2 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Törzsvásárlói ponttal is megvásárolható
Egy kis édességre vágyik, de nincs kedve bajlódni a sütéssel? Ne aggódjon, az itt összegyűjtött receptekhez csak egy működő hűtőszekrényre lesz szükség. A tortaalapokat babapiskótából, vajaskekszből, müzliből vagy akár pattogatott kukoricából is elkészíthetjük. A krémek alapja pedig krémsajt, túró, tejszín, tejföl, mascarpone vagy ricotta is lehet.
Leírás
Egy kis édességre vágyik, de nincs kedve bajlódni a sütéssel? Ne aggódjon, az itt összegyűjtött receptekhez csak egy működő hűtőszekrényre lesz szükség. A tortaalapokat babapiskótából, vajaskekszből, müzliből vagy akár pattogatott kukoricából is elkészíthetjük. A krémek alapja pedig krémsajt, túró, tejszín, tejföl, mascarpone vagy ricotta is lehet. Gyümölcsök és gyümölcspürék, pudingok, mousse-krém és csokoládé teszi teljessé a finomságokat. A díszítésnek pedig csak a fantázia szabhat határt. Míg a felnőttek a tejszínhabnak, gyümölcsöknek, marcipánnak örülnek, a gyermekek desszertjeit gyümölcskocsonyával, pattogatott kukoricával, gumimacival, színes drazséval dobhatjuk fel.Tojáslikőrös kosárka, cseresznyés amarettiszelet, epres-pisztáciás torta vagy egy finom málnás-habcsókos szív vár a lelkes házi cukrászokra!
Adatok
Raktári kód:
747130
ISBN:
9789633578865
EAN:
9789633578865
Megjelenés:
2016.
Hozzászólások