Nincs engedélyezve a javascript.
/
Ingyenes szállítás oldalsó
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Gastrock
Raktári kód:
758884
EAN:
9786155417474
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
200
Méret [mm]:
209 x 248 x 21
Tömeg [g]:
900

Gastrock

A cookbook written to chords

5 990 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

BOOOK Publishing’s new release, GASTROCK is a three-in-one recipe book. It serves as a cookbook, an unorthodox rock encyclopedia and a graphic novel. Presented in a light and entertaining fashion, GASTROCK offers 30 original recipes, which were created with 27 internationally acclaimed rock bands and three very popular Hungarian bands in mind. Through various associations our writers came up with the dishes they thought would be the most suitable and representative of the bands in question. They picked an album by each featured band and outlined each step of preparation in the order of the track listings. As a result, we can cook while listening to great music and be done by the time the record is over. GASTROCK is illustrated with spectacular photos and artwork, which convey the essence of the bands and recordings featured in this book. This unconventional rock ‘n’ roll cookbook is structured much like a restaurant menu and contains a number of unusual dishes. For instance Iggy Pop’s Oriental DOGragout with Rice, AC/DC’s Black Snacks and Faith No More’s Flying Chicken, but the authors – Anita Fábián, who has cooked for the likes of Prince, Michael Jackson, Jan Garbarek and members of Guns N’ Roses; and Péter Pritz, journalist, translator and music editor – also thought it important to present starters, soups, main courses, vegetarian dishes and desserts that are not only creative and inventive but relatively easy to make. Let’s cook and roll!