Nincs engedélyezve a javascript.
GABONAAGY
Szállítás:
3-10 munkanap
Készleten
3 230 Ft
Eredeti ár:
3 800.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
\"„David Perlmutter neurológus és táplálkozástudós, számos könyv szerzője a „gabonaagyúságról” írta új könyvét. Mondanunk sem kell, hogy zajos nemtetszés-nyilvánítások közepette…Ez a könyv – tetszik vagy sem – egy újabb repedést ütött a nyugati táplálkozás piramisán.
Leírás
\"„David Perlmutter neurológus és táplálkozástudós, számos könyv szerzője a „gabonaagyúságról” írta új könyvét. Mondanunk sem kell, hogy zajos nemtetszés-nyilvánítások közepette…Ez a könyv – tetszik vagy sem – egy újabb repedést ütött a nyugati táplálkozás piramisán. Pedig nem tett semmi rosszat, csak összefoglalta a kutatók által már jól ismert tényeket arról, hogy az Alzheimer-kór és általában a demenciák, illetve a Parkinson-kór és egyéb neurodegeneratív betegségek fő okozói a finomított szénhidrátok. ..A dszerző pontról pontra levezeti, hogyan okoz a finomított szénhidrátok fogyasztása először inzulinrezisztenciát, majd metabolikus szindrómát,és az így megemelkedett gyulladásszint végül miként idézi elő az agy szó szerinti zsugorodását és összezavarodott működését…Persze, Perlmutter szavaival élve, nem lehet azért hibáztatni az embereket, mert eddig a „szakértőkre” hallgattak. Egy ideje azonban másféle szakértők is felbukkantak, nem csak a hivatalos orvostudomány dogmáit szajkózók. Remélhetőleg előbb-utóbb az ő fülükbe is eljut az új kor új tudományának híre, talán éppen e könyv révén\"
Adatok
Raktári kód:
737291
ISBN:
9789630979795
EAN:
9789630979795
Megjelenés:
2014.
Hozzászólások