Nincs engedélyezve a javascript.
AZ ÉDESSÉGEK MAGASISKOLÁJA - 90 LEGENDÁS FRANCIA ÉS NEMZETKÖZI RECEPT

AZ ÉDESSÉGEK MAGASISKOLÁJA - 90 LEGENDÁS FRANCIA ÉS NEMZETKÖZI RECEPT

Szállítás:
5-15 munkanap
Rendelhető
11 868 Ft
Korábbi ár:
10 965.-
Eredeti ár:
12 900.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

90 legendás francia és nemzetközi receptBerlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,praliné, koldustallér, pillecukor…Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.320 FÁZISFOTÓ
Találkozzunk könyvvásárainkon!
Leírás
90 legendás francia és nemzetközi receptBerlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,praliné, koldustallér, pillecukor…Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.320 FÁZISFOTÓ
Adatok
Raktári kód:
L42296
ISBN:
9789635161492
EAN:
9789635161492
Megjelenés:
2024.
Hozzászólások