Nincs engedélyezve a javascript.
DOLITTLE PÁCIENSEI
Szállítás:
3-10 munkanap
Rendelhető
3 324 Ft
Eredeti ár:
3 910.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Érdekel, hogy mi történik a jégmadárral, ami más fészkére száll? Vagy, hogy mit tesz az öreg ló, amikor szüksége van rá a gazdájának? Az anekdotákból kiderül, hogy az állatvilág és emberiség kapcsolata sokkal szorosabb, mint gondoljuk. Legyen az vad- vagy háziállat, nagymacska vagy kismadár, veszedelmes kopoltyús, vagy békés ízeltlábú, az összes állat jelent nekünk valamit.
Leírás
Érdekel, hogy mi történik a jégmadárral, ami más fészkére száll? Vagy, hogy mit tesz az öreg ló, amikor szüksége van rá a gazdájának? Az anekdotákból kiderül, hogy az állatvilág és emberiség kapcsolata sokkal szorosabb, mint gondoljuk. Legyen az vad- vagy háziállat, nagymacska vagy kismadár, veszedelmes kopoltyús, vagy békés ízeltlábú, az összes állat jelent nekünk valamit. Legyen az idős vagy gyerek, egyedülálló vagy pár, nő vagy férfi, minden ember képvisel valamit. Dolittle páciensei elsősorban az ember révén kerülnek az állatorvos rendelőjébe, ám legtöbbször a történet többet mond el a gazdiról, mint szőrös, uszonyos, vagy hatlábú állatukról.
Adatok
Raktári kód:
L27893
ISBN:
9783903382626
EAN:
9783903382626
Megjelenés:
2023.
Hozzászólások
Emőke Módly
Emőke Módly
március 24. 12:32
Válaszolok
Nagyon érdekes olvasmány, a színes történetek magával ragadják az olvasót. Minden betűje élmény volt, sokat tanultam az állatokról, a különböző problémákról, amiket feszeget a könyv.
Mindenkinek ajánlom!