Leírás
\"A palacsintát mindenki szereti!Ki mondta, hogy egy palacsinta csak lekváros vagy kakaós lehet? A gasztronómia és a világ ízei iránt érdeklődő olvasók most számtalan új receptet ismerhetnek meg ebből a vidám, étvágygerjesztő és ismeretterjesztő könyvből. Sudi Pigott a sós és édes palacsinták lenyűgöző receptgyűjteményét állította össze, az ellenállhatatlan reggeliktől kezdve, az ínycsiklandó falatkákon és laktató főételeken át az elegáns desszertekig, kiegészítve néhány hasznos előkészítési és főzési tanáccsal.A könyvben szereplő palacsinták mind egyszerűen elkészíthetőek legyen az habkönnyű amerikai palacsinta, klasszikus orosz blini, ropogós csicseriborsólisztből sütött olasz socca, egzotikus arab atayef, japán okonomiyaki vagy Srí Lanka-i hoppers és garantáltan lenyűgözhetjük velük vendégeinket!\"