Nincs engedélyezve a javascript.
CSILI ÉS TÁRSAI - FAJTÁK, TERMESZTÉS, RECEPTEK

CSILI ÉS TÁRSAI - FAJTÁK, TERMESZTÉS, RECEPTEK

Jelenleg nem rendelhető
2 295 Ft
Korábbi ár:
2 121.-
Eredeti ár:
2 495.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Csípős csili vagy édes paprika?Mindegy melyikre vagyunk kíváncsiak, a könyvben választ kapunk a következőkre:- A paprika eredete és világhódító útja- Miért csíp?- Tarkabarka rokonság: közkedvelt és ritka fajták- A csilitermesztés alapjai - melyik fajtát hova ültessük, hogyan gondozzuk?- Kártevők, betegségek - hogyan legyen egészséges a paprikánk?- A csilikertész egy éve - tudnivalók és teendők a vetéstől a betakarításig- Csili és társai a konyhában: különleges receptekA tartalombólVan, aki forrón szeretiPaprika-alapismeretekVigyázat, csíp!Csilipaprikák és társaik napjainkbanCsípős, csípősebb, legcsípősebbTarkabarka rokonságAz egészséges csiliA csilitermesztés alapjaiMelyik fajta mire jó?Mindenki találhat magának kedvencetÉdes és csípős paprikafajtákA legkedveltebb magyarországi édes és csípős paprikafajtákCsilitermesztés otthonA vetőmagtól a palántáigSzabadföld vagy növényház?Ültetés és gondozásAz egészséges paprikaBetegségek és kártevőkPaprika az erkélyen, teraszonÖntözés és növénytáplálásA csilikertész egy éveCsilipaprika a konyhábanA paprikabokortól a fazékigElőételekLevesekVegetáriánus főételekHúsos főételekHallal és tenger gyümölcseivel készült ételekSzószok, fűszerkrémekA karcsúsító erőPaprikafélék tartósítása
Leírás
Csípős csili vagy édes paprika?Mindegy melyikre vagyunk kíváncsiak, a könyvben választ kapunk a következőkre:- A paprika eredete és világhódító útja- Miért csíp?- Tarkabarka rokonság: közkedvelt és ritka fajták- A csilitermesztés alapjai - melyik fajtát hova ültessük, hogyan gondozzuk?- Kártevők, betegségek - hogyan legyen egészséges a paprikánk?- A csilikertész egy éve - tudnivalók és teendők a vetéstől a betakarításig- Csili és társai a konyhában: különleges receptekA tartalombólVan, aki forrón szeretiPaprika-alapismeretekVigyázat, csíp!Csilipaprikák és társaik napjainkbanCsípős, csípősebb, legcsípősebbTarkabarka rokonságAz egészséges csiliA csilitermesztés alapjaiMelyik fajta mire jó?Mindenki találhat magának kedvencetÉdes és csípős paprikafajtákA legkedveltebb magyarországi édes és csípős paprikafajtákCsilitermesztés otthonA vetőmagtól a palántáigSzabadföld vagy növényház?Ültetés és gondozásAz egészséges paprikaBetegségek és kártevőkPaprika az erkélyen, teraszonÖntözés és növénytáplálásA csilikertész egy éveCsilipaprika a konyhábanA paprikabokortól a fazékigElőételekLevesekVegetáriánus főételekHúsos főételekHallal és tenger gyümölcseivel készült ételekSzószok, fűszerkrémekA karcsúsító erőPaprikafélék tartósítása
Adatok
Raktári kód:
756172
ISBN:
9789632785011
EAN:
9789632785011
Megjelenés:
2018.
Hozzászólások