Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûszaki könyvek
Mûvészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Boros ételek
Raktári kód:
753377
EAN:
9789633541234
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
267 x 247 x 10
Tömeg [g]:
340

Boros ételek

Hólabda és a többiek

Sorozat:
1 267 Ft
Eredeti ár:
1 490 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél.

Sok esetben tartalmas fogások ízvilágát gazdagítja, ahogy a cserépedényben sült csülöknél, vagy különleges zamatot ad, például a tokányoknál.

Készítettek már betyárgombóclevest, vagy halas rétest? Főztek libazúza mártást? Sütöttek szabadban tarját friss zöldségekkel? A könyvből ezekkel az ételekkel is megismerkedhetnek, és eláruljuk azt is, hogy a hólabda honnét kapta a nevét.

Tájegységenként változó szokások, őseinktôl ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni!



Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, induljon a főzőcske!