Nincs engedélyezve a javascript.
ANYÁINK FŐZTJE
Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
2 797 Ft
Eredeti ár:
3 290.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
\"Ez pont olyan, ahogy anyám/nagyanyám is főzte! Hallhatunk-e ennél nagyobb dicséretet egy vendégtől otthonunkban, a családi asztalnál vacsora után? Ma, amikor teljesen kitágult/összeszűkült világunkban szinte a világon mindenhol minden alapanyag elérhető, – függetlenül attól, hogy milyen évszak van – felértékelődnek a régi, hagyományos dolgok, gyermekkorunk ízei- és ízélményei.
Kedvenc könyvem
Leírás
\"Ez pont olyan, ahogy anyám/nagyanyám is főzte! Hallhatunk-e ennél nagyobb dicséretet egy vendégtől otthonunkban, a családi asztalnál vacsora után? Ma, amikor teljesen kitágult/összeszűkült világunkban szinte a világon mindenhol minden alapanyag elérhető, – függetlenül attól, hogy milyen évszak van – felértékelődnek a régi, hagyományos dolgok, gyermekkorunk ízei- és ízélményei. Anyáink, nagyanyáink receptjeit még régi, megsárgult lapú füzetek és egykori naplók őrzik. Bonyolult és áttekinthetetlen világunkban egyre jobban vágyunk az egyszerű ételekre, a jó alapanyagokra és a tiszta ízekre. „Amit eszel, azzá leszel!” – tartja a slow food divatos mondása. De ezek az egyszerű és természetes alapanyagokból építkező hagyományos ételek azt az életmódot is „kívánják”, amelyet elődeink éltek: fizikai munkát, mozgást és a mainál lényegesen több inaktív időszakot: nyugodt, pihentető alvást.Több képzeletbeli és valós dédi, nagyi és anya ennek a könyvnek az inspirálói abból az időszakból, amelyben többnyire többgenerációs nagycsalád ellátása volt az asszonynép feladata, egy olyan világban, amikor, ha azt mondta valaki, hogy „végy egy rántani való csirkét”, akkor az azt jelentette, hogy 70 deka körüli, 8-10 hetes volt az alapanyag. Ma egy ennyi idős csirke kétszer többet nyom, hogy mitől, azt ne részletezzük… Talán ez az oka annak is, hogy ebben a könyvben inkább vadon élő szárnyasokhoz talál recepteket a Kedves Olvasó.Bízom benne, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző recepteket, és az ételek elkészítésével nosztalgikus hangulatban élvezik családjuk, barátaik körében a főzés örömét!\"
Adatok
Raktári kód:
L02506
ISBN:
9786156172419
EAN:
9786156172419
Megjelenés:
2021.
Hozzászólások
 
A kategória további termékei