Nincs engedélyezve a javascript.
/
Amikor a hercegnő menti meg önmagát
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Bor
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Gyermekversek
Hangoskönyvek
Hangoskönyvek
Háztartás
Hifi, audio
Hobbi, otthon, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Ismeretterjesztő
Játékok
Kávé
Kulturális
Mese
Mobil
Műszaki könyvek
Művészetek
Napjaink, bulvár politika
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Őrült ajándékok, dilis kütyük
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport, természetjárás
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalomtudományok
Tea
Térképek
Természettudományok
Történelem
Trunki - bőröndök, utazási kellékek
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Anyáink főztje
-20%
Raktári kód:
769192
EAN:
9786156172419
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
196
Méret [mm]:
135 x 205 x
2 632 Ft
Eredeti ár:
3 290 Ft
Megtakarítás:
20 %
Előrendelhető
Polcra

Ez pont olyan, ahogy anyám/nagyanyám is főzte! Hallhatunk-e ennél nagyobb dicséretet egy vendégtől otthonunkban, a családi asztalnál vacsora után? Ma, amikor teljesen kitágult/összeszűkült világunkban szinte a világon mindenhol minden alapanyag elérhető, – függetlenül attól, hogy milyen évszak van – felértékelődnek a régi, hagyományos dolgok, gyermekkorunk ízei- és ízélményei. Anyáink, nagyanyáink receptjeit még régi, megsárgult lapú füzetek és egykori naplók őrzik. Bonyolult és áttekinthetetlen világunkban egyre jobban vágyunk az egyszerű ételekre, a jó alapanyagokra és a tiszta ízekre. „Amit eszel, azzá leszel!” – tartja a slow food divatos mondása. De ezek az egyszerű és természetes alapanyagokból építkező hagyományos ételek azt az életmódot is „kívánják”, amelyet elődeink éltek: fizikai munkát, mozgást és a mainál lényegesen több inaktív időszakot: nyugodt, pihentető alvást.
Több képzeletbeli és valós dédi, nagyi és anya ennek a könyvnek az inspirálói abból az időszakból, amelyben többnyire többgenerációs nagycsalád ellátása volt az asszonynép feladata, egy olyan világban, amikor, ha azt mondta valaki, hogy „végy egy rántani való csirkét”, akkor az azt jelentette, hogy 70 deka körüli, 8-10 hetes volt az alapanyag. Ma egy ennyi idős csirke kétszer többet nyom, hogy mitől, azt ne részletezzük… Talán ez az oka annak is, hogy ebben a könyvben inkább vadon élő szárnyasokhoz talál recepteket a Kedves Olvasó.
Bízom benne, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző recepteket, és az ételek elkészítésével nosztalgikus hangulatban élvezik családjuk, barátaik körében a főzés örömét!