Nincs engedélyezve a javascript.
A bűntárs
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.02.24.
Előrendelői ár:
5 199 Ft
Eredeti ár:
6 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-20 %
Amerika leggyűlöltebb asszonya A Sandman-gyilkosságok rejtélye megoldódott, ám az elkövető, Daniel Miller, tizennégy ember meggyilkolása után eltűnt. A feleségét, Carrie-t mint tettestársat bíróság elé állították. Az FBI, az államügyész, a média és Amerika minden lakosa meg van róla győződve, hogy az asszony bűnrészes.
Leírás
Amerika leggyűlöltebb asszonya
A Sandman-gyilkosságok rejtélye megoldódott, ám az elkövető, Daniel Miller, tizennégy ember meggyilkolása után eltűnt. A feleségét, Carrie-t mint tettestársat bíróság elé állították. Az FBI, az államügyész, a média és Amerika minden lakosa meg van róla győződve, hogy az asszony bűnrészes.

Az ügyvéd
Eddie Flynn csak akkor vállalja el a védelmet, ha biztos benne, hogy az ügyfele ártatlan. Legújabb feladata bebizonyítani az esküdtszéknek és az egész világnak, hogy Carrie Miller maga is Sandman áldozata, aki mit sem tudott férje lelkének sötét bugyrairól, és semmi köze a gyilkosságokhoz.

A volt FBI-nyomozó
Gabriel Lake szövetségi nyomozó volt, mielőtt valaki megpróbálta megölni. Most magánnyomozóként bosszúhadjáratot folytat Daniel Miller ellen. Úgy gondolja, egyedül ő képes elkapni, mert szerinte az FBI semmit sem ért a sorozatgyilkosokhoz.

A gyilkos
Mivel a feleségét bíróság elé állították, Daniel kénytelen előbújni a rejtekhelyéről, hogy megmentse a nőt az életfogytiglani börtönbüntetéstől. Ölni fog azért, hogy megvédje a feleségét, és aki csak részt vesz az ügyben, az mind célponttá válik.

Még Eddie Flynn is...

A Sunday Times bestsellerszerző Steve Cavanagh több mint egymillió példányban eladott sorozatának ezen kötetében Eddie Flynn tovább megy, mint eddig bármikor. Mert neki nincs fontosabb az ártatlanok védelménél, akkor sem, ha ez akár a saját életébe is kerülhet.


"Végtelenül élvezetes és fordulatos." - My Reading Corner
Adatok
Raktári kód:
804019
EAN:
9789635708710
Várható megjelenés:
2025.02.24.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
130 x 200
Nyelv:
magyar
Hozzászólások