Nincs engedélyezve a javascript.
/
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Bor
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Gyermekversek
Hangoskönyvek
Hangoskönyvek
Háztartás
Hifi, audio
Hobbi, otthon, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Ismeretterjesztő
Játékok
Kávé
Kulturális
Mese
Mobil
Műszaki könyvek
Művészetek
Napjaink, bulvár politika
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Őrült ajándékok, dilis kütyük
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport, természetjárás
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalomtudományok
Tea
Térképek
Természettudományok
Történelem
Trunki - bőröndök, utazási kellékek
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek
Raktári kód:
721990
ISBN:
9632977775
EAN:
9789632977775
Eredeti megnevezés:
Grand Livre de Cuisine d'Alain Ducasse
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
192 x 247 x 27
Tömeg [g]:
1180

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek

7 500 Ft
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető.
Polcra

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek" című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig. Ezért ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, profiknak és amatőröknek, mindazoknak, akiknek, akár a konyhaművész szerzőnek, igazi szenvedélyük ez a mesterség.



Ducasse receptjei kifinomultan ötvözik a régi és a mai technikákat, az ételleírásokat áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A kötetet haszonnal forgathatjuk, ha szeretnénk áttekinteni és tökéletesíteni gasztronómiai alapismereteinket, de akkor sem fogunk csalódni, ha egy-egy igazán különleges fogással szeretnénk elkápráztatni vendégeinket.



Alain Ducasse, a francia konyha egyik legnagyobb jelenkori alakja 1956-ban született Landes-ban. Mindig hű maradt szülőföldje falusi és tengeri konyhájához, ugyanakkor az egyik legnyitottabb szakács, aki figyel a világ ízeire is. A párizsi Plaza Athénée, a monte-carlói XV. Lajos, a New York-i Esssex House, valamint számos más étterem tulajdonosaként új szemléletet honosított meg a vendéglátásban, melyre a legjobb példa a Spoon. Eddigi pályafutása során éttermeivel összesen 19 Michelin-csillagot szerzett. Olyan virágkereskedőhöz szokta hasonlítani magát, aki szétosztogatja az áruját. Most a húsételek világába vezeti be olvasóit.



A Könyvjelző magazin 2013. júniusi számában megjelent cikk: Egy fenyőrigómell rendel!