Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûszaki könyvek
Mûvészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek
Raktári kód:
721990
ISBN:
9632977775
EAN:
9789632977775
Eredeti megnevezés:
Grand Livre de Cuisine d'Alain Ducasse
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
192 x 247 x 27
Tömeg [g]:
1180

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek

6 375 Ft
Eredeti ár:
7 500 Ft
Megtakarítás:
15 %
Nem rendelhető
Polcra

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek" című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig. Ezért ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, profiknak és amatőröknek, mindazoknak, akiknek, akár a konyhaművész szerzőnek, igazi szenvedélyük ez a mesterség.



Ducasse receptjei kifinomultan ötvözik a régi és a mai technikákat, az ételleírásokat áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A kötetet haszonnal forgathatjuk, ha szeretnénk áttekinteni és tökéletesíteni gasztronómiai alapismereteinket, de akkor sem fogunk csalódni, ha egy-egy igazán különleges fogással szeretnénk elkápráztatni vendégeinket.



Alain Ducasse, a francia konyha egyik legnagyobb jelenkori alakja 1956-ban született Landes-ban. Mindig hű maradt szülőföldje falusi és tengeri konyhájához, ugyanakkor az egyik legnyitottabb szakács, aki figyel a világ ízeire is. A párizsi Plaza Athénée, a monte-carlói XV. Lajos, a New York-i Esssex House, valamint számos más étterem tulajdonosaként új szemléletet honosított meg a vendéglátásban, melyre a legjobb példa a Spoon. Eddigi pályafutása során éttermeivel összesen 19 Michelin-csillagot szerzett. Olyan virágkereskedőhöz szokta hasonlítani magát, aki szétosztogatja az áruját. Most a húsételek világába vezeti be olvasóit.



A Könyvjelző magazin 2013. júniusi számában megjelent cikk: Egy fenyőrigómell rendel!