Leírás
Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának \"Desszertek és cukrászat\" című kötete után most a \"Húsételek\" című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig. Ezért ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, profiknak és amatőröknek, mindazoknak, akiknek, akár a konyhaművész szerzőnek, igazi szenvedélyük ez a mesterség. Akár áttekinteni, akár tökéletesíteni akarják alapismereteiket, vagy csak meg akarnak ismerni egy különleges receptet, ez a régi és mai technikákat kifinomultan ötvöző kötet ennek felülmúlhatatlan tárházát kínálja, hogy ezzel is gazdagítsa a francia ízek és a francia konyha iránt érzett szenvedélyt és tiszteletet.