Nincs engedélyezve a javascript.
/
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Mese
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A nő helye
Raktári kód:
762934
EAN:
9789634336211
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
300
Méret [mm]:
150 x 216 x 30
Tömeg [g]:
480
3 999 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

Változtassuk meg a világot a nők erejével!

"Ha az emberiség sorsán akarunk javítani, fel kell szabadítanunk a nőket! Ez a legátfogóbb, leghatékonyabb, legjobban megtérülő befektetés."

Az utóbbi húsz évben Melinda Gates a világ legtávolabbi pontjain élő, súlyosan nélkülöző emberek megsegítésének szentelte életét. Munkája során egyre világosabbá vált számára, hogy ha elő akarjuk segíteni a társadalmi fejlődést, mindenekelőtt a nők elnyomását kell megszüntetnünk.

Megindító, mozgósító erejű könyvében együttérzéssel, tapintatosan, mégis őszintén és elfogulatlanul mutatja be azokat a rendkívüli asszonyokat, akiknek a történetei egytől egyig a közös akarat és az összefogás hatalmas erejét bizonyítják. A nők helye a legégetőbb problémákra irányítja figyelmünket a gyermekházasságtól kezdve a fogamzásgátláshoz való hozzáférés akadályain át a munkahelyi diszkrimináció számos jelenségéig.

Melinda Gates, a világ egyik legbefolyásosabb üzletemberének feleségeként most először vall saját életéről is: leírja, milyen út vezetett a házasságán belül az egyenlőségen alapuló kapcsolatig, és bemutatja, milyen változatos lehetőségek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy valóban megváltoztassuk a világot - és önmagunkat.


Melinda French Gates üzletasszony, jogvédő, a nők felszabadításának érdekében munkálkodó aktivista. A Bill & Melinda Gates Alapítvány társelnökeként részt vesz a világ legnagyobb jótékonysági szervezetének irányításában, céljainak és filozófiájának megfogalmazásában. Alapítója a Pivotal Venture nevű inkubációs befektetési társaságnak, amely a nők és a családok társadalmi felemelkedéséért küzd az Egyesült Államokban. A texasi Dallasban nőtt fel. A Duke Universityn szerzett alapszakos informatikus diplomát, majd mesterszakon a Duke Fuqua Schoolban végezte tanulmányait. Pályafutásának első évtizede alatt multimédiás termékek fejlesztésével foglalkozott a Microsoftnál, később azonban otthagyta munkáját, hogy családjának és jótékonysági tevékenységének szentelhesse figyelmét. A Washington állambeli Seattle-ben él férjével, Bill Gates-cel. Három gyermekük van: Jenn, Rory és Phoebe.