Nincs engedélyezve a javascript.
/
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Bor
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Gyermekversek
Hangoskönyvek
Hangoskönyvek
Háztartás
Hifi, audio
Hobbi, otthon, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Ismeretterjesztő
Játékok
Kávé
Kulturális
Mese
Mobil
Műszaki könyvek
Művészetek
Napjaink, bulvár politika
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Őrült ajándékok, dilis kütyük
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport, természetjárás
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalomtudományok
Tea
Térképek
Természettudományok
Történelem
Trunki - bőröndök, utazási kellékek
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A főzés öröme
Raktári kód:
700433
ISBN:
9633707098
EAN:
9789633707098
Eredeti megnevezés:
The Kitchen Sessions With Charlie Trotter
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
217 x 267 x 24
Tömeg [g]:
1280
4 950 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács talán éppen ilyen "fehér holló": ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni, s ha nem is tanulták soha, van hozzá érzékük. Trotter televíziós főzőshow-jában kötetlen stílusú főzőleckék során mutatta be, milyen egyszerűen lehet jó alapanyagokból változatos fogásokat készíteni, ha az ember rajong az ételekért.

Ebben, a műsorhoz tartozó kötetben Trotter azt az adásonként két receptet teszi közzé - fejezetenként négy ráadással -, melyeket a sorozat tizenhárom részéhez kreált. Minden fejezet kész tanulmány egy-egy hozzávalóról vagy fogásról, melyet Trotter a jó konyha alapvető részének tart. Levesek, saláták, homárral, fésűskagylóval, harcsával, lazaccal, tonhallal, tésztával, csirke-, sertés-, kacsa- és marhahússal készült ételek és desszertek kerülnek terítékre, Trotter pedig megszólaltat minden kulináris akkordot, melyektől az étel valóságos zenei alkotáshoz válik hasonlatossá.



A Könyvjelző magazin 2014. februári számában megjelent cikk: Laza improvizálás a konyhában