Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
A disznóvágás ételei
Raktári kód:
727278
ISBN:
9633541203
EAN:
9789633541203
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
170 x 245 x 10
Tömeg [g]:
330

A disznóvágás ételei

Böllérjózanító és a többiek

Sorozat:
1 267 Ft
Eredeti ár:
1 490 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten (11 db)
Polcra

"Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt "Ízőrzők" című televíziós ismeretterjesztő sorozat. Gasztronómiai barangolásunk során hazánk számos településére ellátogattunk, mindig régi és új ízek után kutatva. Több mint öt év alatt Magyarország minden szegletében megfordultunk, hatszáz felett van a könnyen hozzáférhető, helyi alapanyagokat felhasználó receptek száma.

Munka közben, beszélgetések alkalmával szinte mindig felmerült a kérdés: miért nem jelenik meg ez a sok érdekesség könyv alakban is?

Ez az óhaj most valóra vált! A filmek legjobb receptjeit találhatják meg ebben a könyvsorozatban.

A negyedik kötetben összegyűjtöttük a régi disznótorok receptjeit. Igazán érdekes, izgalmas menüsort találnak itt a levesektől a tartalmas egytálételeken, a különbözőképpen készíthető hurka-kolbászféleségeken át a hájas süteményig. Készítettek már hurkalevest? Tudják, hogy mi az a saures, vagy a hiedn? A könyvből ezekkel az ételekkel is megismerkedhetnek, és eláruljuk azt is, hogy a böllérjózanító honnét kapta a nevét." (a Kiadó)