Nincs engedélyezve a javascript.
/
Stephen King: Az Intézet - bal oldalsáv

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
A csodaszarvas nyomában
Raktári kód:
743413
ISBN:
6155584213
EAN:
9786155584213
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
141 x 219 x 17
Tömeg [g]:
390

A csodaszarvas nyomában

2 542 Ft
Eredeti ár:
2 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Jelenleg nem rendelhető
Polcra

Ma a magyar őstörténet-kutatásban két, egymásnak ellentmondó szemlélet hadakozik egymással. Az egyik a hivatalos, akadémikus történettudomány, amely szerint az Urál környéki őshazából származó kis finnugor népecske vagyunk, akik primitív és pogány idegenként érkeztek a X. században a Kárpát-medencébe, a művelt Európába. A másik megközelítés szerint mi vagyunk az emberiség ős-népe, minden nép és nyelv tőlünk ered, valaha belaktuk az egész földet, királyságunk volt az elsüllyedt Mu kontinensén és Atlantiszon, de legalábbis a Kárpát-medence volt az őshazánk.

Nos, hol az igazság?

Ebben a könyvben a szerző igyekszik eligazítani az olvasót a történelmi tévelygések útvesztőjében, s teszi mindezt politikától és elfogultságtól mentesen. Kövesi Péter azt vallja: "Ha létezik olyan, hogy magyar lélek, magyar lelkiség - márpedig véleményem szerint létezik -, akkor attól mi sem áll távolabb, mint az agresszív gyűlöletkeltés, amivel sajnos mostanság túlságosan is sokat találkozunk."Kövesi Péter 1952-ben született Debrecenben. Eredeti foglalkozása fotós, alkalmazott grafikus és kiállításrendező, de tanult történelem-népművelés szakon is. Mindezek mellett kamaszkorától foglalkozik ezotériával, spiritualitással, filozófiával és lélektannal. Elsősorban az a keleti tudás érdekli, amely a mai nyugati ember életét teljesebbé és egészségesebbé teheti.

Rengeteg cikket és tanulmányt publikált napi- és szaklapokban. 2006-ban jelent meg Időkapu című kötete a reinkarnációs és korregressziós terápiákról, 2010-ben Ráadás címmel verseit adta közre.

A Tarandus Kiadónál megjelent könyvei: Utazások Ezotériában (2011), A Pilis-összeesküvés (2011), Nem leszek nemecsek! (2012), A Vaskorona (2014).

A csodaszarvas nyomában eredetileg 2012-ben jelent meg, a jelenlegi a második, szövegét tekintve változatlan, formátumában azonban megújult kiadás.