Felhasználó: Jelszó:
2018. szeptember 23. vasárnap | Tekla 8)


Könyvmaraton
Tericum Kiadó Könyvmaraton

A Tericum Kiadó mottója: a könyv eredeti, a világ másolat. A kiadó története 1993-ra nyúlik vissza. Azóta a kétszemélyes kiadóból mára egy közepes, de semmi esetre sem középszerű vállalkozás lett. Filozófiája szerint nemcsak a tartalomra, de a kiadványok esztétikai megjelenésére is nagy hangsúlyt fektet. Végül is semmi sem pótolja a polcon egy szép könyv látványát. Szinte minden műfajra kiterjedő válogatott kínálatában kiemelt helyet foglalnak el Mérő László pszichológus ismeretterjesztő könyvei. A mesés regények egy másik korba vagy egy másik földrészre repítik az olvasót, ahol varázslatos tájakat, kultúrákat és az ott élő emberek érdekes történeteit ismerhetjük meg. Olvashatunk nagy hatalmú mogul császárról, szegény kínai parasztemberekről, marokkói dzsinnekről, olasz szerelmesekről, a legnagyobb művészekről. Robin Maxwell történelmi regényeiben nagyszerű korrajzot kapunk a 16. századi Angliáról. Sandra Gulland regénytrilógiájában Joséphine naplóbejegyzésein keresztül izgalmas képet tár elénk Franciaország egyik legérdekesebb korszakáról. Peter Kerr regényeiben a skót Kerr család mallorcai életébe, mindennapi megpróbáltatásaiba és örömeibe nyerünk betekintést. Frances Mayes könyvei egyszerre útleírások, szakácskönyvek, társadalomrajzok és lírai-filozófikus hangvételű regények. Csak egypár kötet azok közül, melyeket feltétlen érdemes elolvasni.

A Tericum Kiadó köteteit most akár 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg webáruházunkban június 14-én, csütörtökön 8 órától június 17-én, vasárnap 24 óráig.
Lélegzetelállító ár nagy kedvencekre és ritkaságokra is, melyek másutt nem kaphatók és csak néhány darab elérhető belőlük.
Az akció a készlet erejéig tart.

Böngészd át! Kattints ide: Tericum Kiadó Könyvmaraton