Nincs engedélyezve a javascript.
/
Kossuth gyermek- és ifjúsági könyvek akcióban
Vers mindenkinek akció

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Vigasztaló mesék
Raktári kód:
748571
ISBN:
6158024884
EAN:
9786158024884
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
88
Méret [mm]:
164 x 205 x 11
Tömeg [g]:
280
2 380 Ft
Eredeti ár:
2 800 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1-6 munkanap
Készleten
Polcra

A gyermekek gyakran szorulnak vigaszra, ha megbántják vagy kudarcok érik őket, ha csalódnak vagy a veszteség fájdalmát nem tudják feldolgozni. A frusztrációk feldolgozásában segítséget jelentenek ezek a mesék, melyek lelki támaszt és útmutatást adnak a tovább lépéshez és az egészséges személyiséggé váláshoz."Egyre nagyobb szükség van a mesekönyvek varázslatára. A mese ugyanis a gyermeki lélek orvossága, gyógyszere. Mézes Judit könyvében sajátos módon érvényesül a fantázia teremtő, vágyteljesítő hatalma.

A kisgyerekek olvasóvá nevelése beavatást jelent a kisebb és nagyobb világ ügyes-bajos dolgaiba. A mesekönyvben se szeri, se száma azoknak az élethelyzeteknek, néha kalandos, néha mulatságos, de fontos tanulságokat is rejtő eseményeknek, amelyek otthonossá varázsolják a világot. Egy olyan világról mesélnek, ahol a gondok, problémák megoldhatók. A bánat az öröm testvére. Az olvasás nem csak a mesék hőseiről szól, hanem a fogékony gyerekolvasóról, aki önmagát fedezi fel - azt a varázserőt,, amely mindenkiben jelen van. A meséket Dávid Orsolya ihletett rajzai illusztrálják. Mese és rajz találkozása, együtt lélegzése olyan könyvet eredményez, amely méltán kaphat helyet a mesepolcon." (Baán Tibor, író, esszéista)"Judit meséi évek óta örvendeztetik meg a kis olvasókat mesekönyvek, foglalkoztatók és magazinok hasábjain. A digitális korban, amikor a gyerekek minden ingerrel instant formában találkoznak, hatalmas érték a mese, amely képzeletre, beleélésre, átérzésre inspirál.

Szórakoztató értékükön túl a "Mézes-mesék" természeti, csillagászati, földrajzi és történelmi ismereteket is közvetítenek. Különös erősségei a mesékben felvillanó erkölcsi érték, amelyek generációk óta meghittebbé teszik az emberi kapcsolatokat, és segítenek különbséget tenni jó és rossz között. A legfontosabb azonban a mesék összekapcsoló hatása. Összekötik a gyermeket a szülővel, nagyszülővel, a testvéreivel, és még az önmagához való helyes viszonyát is segítik." (Dr. Mihalec Gábor családterapeuta)