Nincs engedélyezve a javascript.
/
Black Friday - Mesejó hangulatjavító - oldalsó
Black Friday - 2020 ajándéka! - oldalsó
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Mese
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Utazás Kulináriába
Raktári kód:
751732
EAN:
9771419915704
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
200 x 265 x 5
Tömeg [g]:
240

Utazás Kulináriába

Hamu és Gyémánt 2017. évi különszám

1 690 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

A kiadvány tartalma:

- Összetett jelen: Kollázs Brasserie & Bar

- Csillagos éttermek: Gasztronómiai-díj kisokos

- Hol van a Dolce Vita? - Egy asztalnál Osvárt Andrea és Koltai Lajos

- Gasztroarcok a piacról: Szabó Győző, Lakatos Márk, Nyíri Szása és Bíró Lajos

- Irodalom: Karafiáth Orsolya - Málna; Semleges

- Ízek a Selyemúton: Gasztrotúrán az ősi Iránban

- Interjú: A lélek teadélutánja - Dilhan C. Fernando, a Dilmah-csoport igazgatója

- Irodalom: Nemere István - Időlátó

- Ajánló: Könyvek, programok az ízek körül

- Irodalom: Kolozsi László - A milinai asszonyok