Nincs engedélyezve a javascript.
MAGROLL, AZ ÁRBOCMESTER NEKIBUZDULÁSAI ÉS HÁNYATTATÁSAI 2.
plecsni2.png

MAGROLL, AZ ÁRBOCMESTER NEKIBUZDULÁSAI ÉS HÁNYATTATÁSAI 2.

Jelenleg nem rendelhető
3 825 Ft
Eredeti ár:
4 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Akció:
Válogass az Alexandra Kiadócsoport megjelölt könyvei közül, és 2 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 30%, 3 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 35%, 4 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 40%, 5 vagy több könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 50% kedvezményt adunk! Az ajánlat a megjelölt termékekre, a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
A kolumbiai Álvaro Mutis, a kortárs latin-amerikai irodalom egyik legnagyobb alakja, 1923-ban született Bogotában, de gyerekkora nagy részét Belgiumban töltötte, s egyszerre szívta magába az európai és a latin-amerikai kultúrát. Volt rádiós újságíró, nagy olajvállalatok reklámszakembere, dolgozott a filmiparban.
Leírás
A kolumbiai Álvaro Mutis, a kortárs latin-amerikai irodalom egyik legnagyobb alakja, 1923-ban született Bogotában, de gyerekkora nagy részét Belgiumban töltötte, s egyszerre szívta magába az európai és a latin-amerikai kultúrát. Volt rádiós újságíró, nagy olajvállalatok reklámszakembere, dolgozott a filmiparban. 1948-ban jelenik meg első verseskötete, első regénye pedig 1978-ban, de valódi elismertséget 1986-ban szerez, amikor megjelenteti első olyan regényét, A Hómezők Admirálisá-t, amelynek már Maqroll, az Árbocmester a hőse. Ez a különös, intellektuális kalandor (egyben verseinek és esszéinek is szereplője) a főhőse ennek a hét részből álló regényfolyamnak, amelyből most a második négy regényt ismerheti meg a magyar olvasó.
Adatok
Raktári kód:
700093
ISBN:
9789632830186
EAN:
9789632830186
Megjelenés:
2009.
Hozzászólások