Leírás
Mit főzzek ma? hangzik el újra meg újra a türelmetlen kérdés, a konyhában vagy épp egy bolt polcai előtt állva. Ilyenkor általában a családtól várjuk a választ, de leginkább arra vágyunk, hogy valaki megfogja a kezünket és odavezessen a megoldáshoz. Ez a könyv azért készült, hogy a szerző megossza veled a hosszú évek alatt kialakított módszerét, aminek az ismeretében tudatosan tervezhetsz menüt, változatosan és szezonálisan táplálhatod a családodat, ráadásul sokkal hatékonyabban, gyorsabban érhetsz a feladatok végére, így végül élvezeted lelheted a konyhai munkában! Recepteket nem találsz ebben a kötetben, helyette egy újfajta látásmódot kapsz, ami által idővel te magad alakíthatod a recepteket. \" E könyv és a szerző nem receptet, részfolyamatot magoltat veled, hanem megpróbálja kinyitni számodra a világot és kedvező irányba motiválni a főznék én, de
hozzáállásodat!\" - Széll Tamás \"Talán senki nem foglalta még össze ennyire strukturáltan, hogy hogyan lehet megszeretni a főzést, és hogy miért változik meg az életünk, ha tudatosul bennünk a jelentősége. Itt volt az ideje, hogy megszülessen ez a könyv. - Mautner Zsófia - Chili és VaníliaKötelezővé tenném minden iskolában. Szuper, hogy nem receptek vannak egy könyvben, hanem megtanít gondolkodni és saját recepteket alkotni. Alapanyag és technológia ismeretében, mindenki nagyon gyorsan ér el sikereket a főzés során és válik egyre könnyebbé és sikeressé a főzés. - Sárközi Ákos - séf\"Ez a könyv segít a mindennapokban élvezetessé tenni az otthoni főzést, ami ma sokaknak esetlegesen nyűgöt okoz. Nevezhetnénk ezt egy gasztronómiai életvezetési tanácsadónak is! - Wolf András - séf\"Ez a könyv végre rámutat arra, ami a receptkönyvekben a sorok közt van írva es nem látjuk. Mindegy mihez fogsz, mindegy mennyi jó szakácskönyved, desszertkönyved van a polcon. Ha nem tudsz olvasni a sorok közt a félelem csak erősödik, kétségbeesetté tesz, és menekülést választva azt mondod: ah nem is szeretek főzni. Pedig titkon te is vág