Nincs engedélyezve a javascript.
ÍZEK ITÁLIÁJA - TANKÖNYV HALADÓKNAK, KÉZIKÖNYV SÉFEKNEK
plecsni2.png

ÍZEK ITÁLIÁJA - TANKÖNYV HALADÓKNAK, KÉZIKÖNYV SÉFEKNEK

Szállítás:
3-10 munkanap
Készleten
16 150 Ft
Eredeti ár:
19 000.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Akció:
Válogass az Alexandra Kiadócsoport megjelölt könyvei közül, és 2 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 30%, 3 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 35%, 4 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 40%, 5 vagy több könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 50% kedvezményt adunk! Az ajánlat a megjelölt termékekre, a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Olaszországban tanult meg főzni, Párizsban tökéletesítette tudását, londoni éttermében varázsolta ünneppé az étkezést. A világhírű olasz séf számára az evés nem pusztán ételek fogyasztása, hanem rítus, az élet tisztelete. Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény. Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit.
Leírás
Olaszországban tanult meg főzni, Párizsban tökéletesítette tudását, londoni éttermében varázsolta ünneppé az étkezést. A világhírű olasz séf számára az evés nem pusztán ételek fogyasztása, hanem rítus, az élet tisztelete. Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény. Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit. Kézikönyv a séfeknek, mert enciklopédikus alapossággal tárgyalja az ételkészítés évszázados fortélyait, az alapanyagok kombinálásának titkát, az ízek, aromák vegyítésének tudományát. Ötleteket ad arra is, hogyan lehet egy hagyományos ételt újjáéleszteni úgy, hogy a legelőkelőbb éttermek étlapján is megállja a helyét.
Adatok
Raktári kód:
700678
ISBN:
9789632970486
EAN:
9789632970486
Megjelenés:
2009.
Hozzászólások