Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music
Szakácskönyv rákbetegeknek
-50%
Raktári kód:
749387
ISBN:
9630986298
EAN:
9789630986298
Eredeti megnevezés:
The Royal Marsden Cancer Cookbook
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
258
Méret [mm]:
216 x 255 x 24
Tömeg [g]:
1040

Szakácskönyv rákbetegeknek

Több mint 150 tápláló étel a rákkezelés alatt és után

2 995 Ft
Eredeti ár:
5 990 Ft
Megtakarítás:
50 %
Nem rendelhető
Polcra

Gyógyító szakácskönyv testnek és léleknek olyan gasztronómiai hírességek receptjeivel, mint Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers vagy Rick Stein.

Napjainkban minden harmadik embernél rákot diagnosztizálnak. A betegség megváltoztatja az életüket, rengeteg fizikai, lelki és érzelmi kihívás elé állítva őket és családjukat. A betegek a kezelés során, vagy azt követően számos változást tapasztalhatnak: megváltozhat a testsúlyuk, csökkenhet az étvágyuk, változhat az ízlelési és nyelési képességük, vagy emésztési problémák léphetnek fel.

A Szakácskönyv rákbetegeknek olyan fogásokat javasol, melyek e nehéz időszakban támogatják a gyógyulást, és biztosítják a kiegyensúlyozott étkezést. Reggelik, könnyű fogások, főételek, desszertek, harapnivalók, tápláló italok: több mint 150 gyógyító, ízletes és egészséges étel a kezelések alatti, illetve az azt követő időszakra. A bevezetőben hasznos tudnivalókat olvashatunk a nélkülözhetetlen vitaminokról, ásványi anyagokról, antioxidánsokról, élelmi rostokról, az ezeket tartalamzó zöldségekről és gyümölcsökről, emellett megismerhetjük a hagyományos rákkezelési eljárásokat is.

A kötet receptjeit dr. Clare Shaw, a világ vezető rákkutató központjának (The Royal Marsden, Egyesült Királyság) onkológiai dietetikusa ellenőrizte és állította össze. Célja az volt, hogy a betegeknek és az őket gondozóknak a gyógyulást támogató ételek elkészítése - időt, pénzt és energiát megtakarítva - minél egyszerűbb és stresszmentesebb legyen.