Leírás
Évtizedeken keresztül adtuk ki Horváth Ilona szakácskönyvét, szinte nincs olyan magyar háztartás, aholnem lelhető fel egy példány belőle.A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományaitkellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel.Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek.Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötethasználatához tudni érdemes:- a receptek általában 4 személyre szólnak- gyakran megtaláljuk egy-egy recept alatt annak változatát- a receptkeresést a tartalomjegyzék mellett a kötet végén részletes receptmutató segíti- a további információszerzést, tájékozódást támogatják a Konyhai kislexikon című fejezetkülönböző összeállításai alapfogalmakról, elkészítési módokról, konyhai segédeszközökről,fűszerekről, tartósításról, kalóriákról és még sok más hasznos tudnivalóról.Sikeres sütés-főzést, jó étvágyat kívánunk!