Nincs engedélyezve a javascript.
/
Vers mindenkinek akció
Stephen King: Az Intézet - bal oldalsáv

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Szakácskönyv
Raktári kód:
751109
ISBN:
9633030738
EAN:
9789633030738
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
142 x 209 x 18
Tömeg [g]:
430

Szakácskönyv

Hazai ízek újragondolva

2 121 Ft
Eredeti ár:
2 495 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1-6 munkanap
Készleten
Polcra

"Évtizedeken keresztül adtuk ki Horváth Ilona szakácskönyvét, szinte nincs olyan magyar háztartás, ahol nem lelhető fel egy példány belőle.

A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel.

Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek.

Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötet használatához tudni érdemes:

- a receptek általában 4 személyre szólnak

- gyakran megtaláljuk egy-egy recept alatt annak változatát

- a receptkeresést a tartalomjegyzék mellett a kötet végén részletes receptmutató segíti

- a további információszerzést, tájékozódást támogatják a Konyhai kislexikon című fejezet különböző összeállításai alapfogalmakról, elkészítési módokról, konyhai segédeszközökről, fűszerekről, tartósításról, kalóriákról és még sok más hasznos tudnivalóról.

Sikeres sütés-főzést, jó étvágyat kívánunk!" (a Kiadó)