Nincs engedélyezve a javascript.
/
A Szellemíró Alessandra Torre
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Bor, delikát
Egészség, életmód
Expressz Ajándékkártya
Ezotéria
Film
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Gyermekversek
Hangoskönyvek
Hobbi, otthon, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játék, ajándék
Műszaki
Műszaki könyvek
Művészetek
Napjaink, bulvár politika
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport, természetjárás
Szoftver
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalomtudományok
Térképek
Természettudományok
Történelem
Utazás
Vallás
Zene

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Paradicsomszósz
Raktári kód:
747129
ISBN:
9633578599
EAN:
9789633578599
Eredeti megnevezés:
Verrükt nach Tomatensauce
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
217 x 266 x 15
Tömeg [g]:
790

Paradicsomszósz

50 fantasztikus paradicsomszószos recept

3 699 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

Olaszország csupa dráma, csupa szerelem, csupa lelkesedés - miért is ne fordulnánk szenvedéllyel az olasz konyha felé?



Ebben a könyvben végigkísérhetjük, ahogy Hermina nemcsak a szerelmet találja meg az ő Antoniójánál, hanem azt is megismeri, milyen a tészta, ha al dente. Megtudja, hogyan dézsmálta meg az ifjú Antonio a szombati buli hevében az előkészített vasárnapi ebédet, és átéli, mennyi szeretet és mennyi szitkozódás, félelem, remény és aggodalom kíséri Nápolyban a paradicsomszósz befőzését.



De mindenekelőtt megismeri és megszereti a nápolyiak hagyományos paradicsomszószát, amelyet frissen szedett paradicsomból főznek, hogy egész évben kéznél legyen, amikor szükség van rá. Fokhagymával és bazsalikommal fűszerezve gyors tésztaétel készül belőle, kolbásszal és marhahússal lassan párolva kiadós családi ebéd, de varázsolhatunk belőle zselét is, ami behűtve, közepén mozzarellaszívvel igazi különlegesség. A könyv ötven olyan olaszos fogást mutat be, amely paradicsomszósszal készül. Biztosan minden alkalomra megtaláljuk köztük a megfelelőt.



A receptgyűjtemény igazi szerelmi vallomás, amit a paradicsomszósz ihletett.