Nincs engedélyezve a javascript.
/
Amikor a hercegnő menti meg önmagát
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Bor
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Gyermekversek
Hangoskönyvek
Hangoskönyvek
Háztartás
Hifi, audio
Hobbi, otthon, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Ismeretterjesztő
Játékok
Kávé
Kulturális
Mese
Mobil
Műszaki könyvek
Művészetek
Napjaink, bulvár politika
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Őrült ajándékok, dilis kütyük
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport, természetjárás
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalomtudományok
Tea
Térképek
Természettudományok
Történelem
Trunki - bőröndök, utazási kellékek
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Őrülten boldog
Raktári kód:
749967
ISBN:
9630986205
EAN:
9789630986205
Eredeti megnevezés:
Furiously Happy: A Funny Book About Horrible Things
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
150 x 235 x 20
Tömeg [g]:
400

Őrülten boldog

Vicces könyv borzalmas dolgokról

3 490 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Polcra

Egy elképesztően vicces és kacagtató könyv a bénító depresszióról és a szorongásról? Ez aztán szörnyen rossz ötletnek tűnik... De Jenny épp ezekben a borzalmasan rossz ötletekben a legjobb!

Őrülten boldog című könyvében az egész életét végigkísérő mentális betegséget járja körül a maga egyéni, utánozhatatlanul humoros stílusában.A szerző saját életének nem mindennapi történeteiből szemezget: az egyik pillanatban még két elvetemült hattyú tör az életére, aztán kap három döglött macskát postán, egy harmadik írásban pedig már a depressziójával járó bénultságról és tehetetlenségről vall kegyetlen őszinteséggel.

Ez a nyíltság arra irányítja a figyelmet, hogy el kell fogadnunk mindazt, ami megkülönböztet minket a többi embertől, majd felhasználni, hogy lenyűgözően és felháborítóan boldogok legyünk. Ahogy Jenny anyukája fogalmaz: "Talán nem is annyira borzasztó őrültnek lenni."


"MÉG MINDIG MÖGÖTTEM VANNAK?" Megfordult és rám nézett. Rémült arcát látva biztos voltam benne, hogy igen. De akkor magam mögé néztem, és nem volt ott semmi. Mint kiderült, ő azért vágott ijedt arcot, mert azt látta, hogy a felesége az üres utcán rohan, azt sikítva, "MÉG MINDIG MÖGÖTTEM VANNAK?", mintha elkezdődött volna a zombiapokalipszis, neki pedig elfelejtettek szólni róla. Megálltam, hogy levegőhöz jussak, és már épp el akartam magyarázni, hogy megtámadott egy dühös hattyúcsőcselék, de akkor elgondolkoztam azon, mindez hogy hangzana. Sőt abban sem voltam biztos, hogy két darab hattyút "csőcseléknek" lehetne nevezni, de aztán úgy döntöttem, a házasságban mindig igazat kell mondani. Victor nem ért velem egyet ebben, leginkább azért, mert az én őszinteségemnek mindig az a vége, hogy olyanokat állítok, hogy hattyúk bántalmaznak. És igen, tudom, hogy valójában ez nem bántalmazás, hiszen nem értek hozzám, és nem tartottak kést a torkomhoz, de a szándék igenis ott volt, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy a hattyúk nem azért rohantak utánam felbőszülve, hogy azt kiabálják: "ÖLELJ MEG!" Leginkább azért, mert a hattyúk némák. Biztos azért ennyire dühösek. Mert nem adhatják ki az érzelmeiket. Nem ismerem a hattyúk pszichológiáját." (részlet a könyvből)Jenny Lawson, számos díjjal jutalmazott amerikai író több mint egy évtizede írja The Blogress című blogját. Jenny közismerten őszintén beszél a saját depressziójáról és mentális betegségéről. Őrülten boldog című könyve öt hétig szerepelt a New York Times húsz legnépszerűbb könyvet összegyűjtő listáján.