Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music
Mit főzzünk allergia esetén?
Raktári kód:
700485
ISBN:
9639889477
EAN:
9789639889477
Eredeti megnevezés:
Allergy-free Cookbook
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
191 x 242 x 17
Tömeg [g]:
760

Mit főzzünk allergia esetén?

Tojás, tejtermék, dió- és mogyorófélék nélkül

4 249 Ft
Eredeti ár:
4 999 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

Amikor kiderült, hogy kétéves kisfia dió- és mogyorófélékre allergiás, a szerző saját bevallása szerint úgy érezte, hogy lehetetlen feladat elé állította a sors: van egy nem ételallergiás fia, családja, ráadásul fogalma sincs, mi mindenre kel még odafigyelnie, hogy a legkisebbet megóvja a súlyos allergiás rohamtól. Mivel a felkutatott ételrecepteket kiábrándítónak találta, nekiveselkedett, hogy megalkossa saját, ízletes receptjeit.

Ebben a könyvben több mint száz ételt mutat be családja kedvencei közül, a ropogós, ízletes kenyértől és a sajátkészítésű jégkrémektől kezdve a (nota bene!) tojás nélküli piskótákig. Ráadásul káprázatos vendégváró ételötletekkel is szolgál.

Mindegyik ételreceptet elkészíthetjük a "Négy Nagy" allergén valamelyikének (tojás, tejtermék, dió- és mogyorófélék, valamint glutén) elhagyásával.