Nincs engedélyezve a javascript.
ÚTMUTATÁS A MUST ÉS A BOR HELYES KEZELÉSÉRE

ÚTMUTATÁS A MUST ÉS A BOR HELYES KEZELÉSÉRE

Jelenleg nem rendelhető
4 165 Ft
Eredeti ár:
4 900.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele.Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni, hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát könnyen és jól tudja értékesíteni.A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság hiányának következménye.
Leírás
Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele.Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni, hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát könnyen és jól tudja értékesíteni.A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság hiányának következménye. Hanyagul tisztított edényekkel és eszközökkel dolgozva, piszkos és rossz levegőjű helyiségben a legegészségesebb szőlőből szűrt must és bor is romlásnak indulhat s a gazda termésének kisebb értékében vallja kárát mulasztásának.A könyv az 1910-ben megjelent könyv reprint változata.
Adatok
Raktári kód:
L16325
ISBN:
9786156385482
EAN:
9786156385482
Megjelenés:
2022.
Hozzászólások