Nincs engedélyezve a javascript.
HÁZI VÁGÁS, BONTÁS, TÖLTELÉKÁRU KÉSZÍTÉS - SERTÉS, MARHA, JUH, HÁZINYÚL

HÁZI VÁGÁS, BONTÁS, TÖLTELÉKÁRU KÉSZÍTÉS - SERTÉS, MARHA, JUH, HÁZINYÚL

Szállítás:
3-5 munkanap
Készleten
3 900
3 315 Ft
-15 %
Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről- lépésre leírva.
Leírás
Adatok
Raktári kód:
711220
ISBN:
9789632866017
EAN:
9789632866017
Megjelenés:
2011.
Hozzászólások