Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûszaki könyvek
Mûvészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Lélekrablók
Raktári kód:
759087
EAN:
9786155693670
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
135 x 210 x 22
Tömeg [g]:
310
2 967 Ft
Eredeti ár:
3 490 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

Két gyermekkori traumával küzdő fiatal megrázó története. Egy fiú és egy lány. Vajon a sors és a döntéseik megengedik-e, hogy rátaláljanak a gyógyulásra, egymásra, a boldogságra?

A fiú, Gyurka bizalma a felnőttekben akkor rendül meg, amikor fény derül születésének különös körülményeire. Ettől kezdve egyedül Istenben hisz, s a papi hivatásban látja kiteljesedni életét. Ötödéves szeminarista, amikor megmenti egy öngyilkosjelölt életét, s a katolikus kispap és a joghallgató között barátság szövődik.

A lány ugyanabból a kis faluból származik, mint a pap. Kunigunda még csak kilenc éves, amikor gyermeki ésszel felfoghatatlan szörnyűség történik vele. Agya amnéziával védekezik a lélekrablás ellen, de sérülése nem múlhat el nyomtalanul. A barátságos, szeretetreméltó kislányból hideg, számító nő lesz, aki vonzó külsejét kihasználva gázol át embereken és érzelmeken. Aztán mégis szerelmes lesz, s a szerelem felébreszti a lelkiismeretét, de lehet, hogy már késő...

A mű, Ákody Zsuzsa ötödik regénye, közel háromszáz pályázó közül első díjat nyert az Atlantic Press Kiadó országos női regénypályázatán.



"Négy kisregény után - Földanyácska gyermekei (1999), Láng a havon (2001), Zazi (2009), Minden harmadik kedden (2014) - a Lélekrablók (2018) című regényével egy csapásra országos hírű író lett a csabrendeki (a község díszpolgára) és sümegi kötődésű, Keszthelyen élő Ákody Zsuzsa. A könyv tavaly ősszel első díjat nyert az Atlantic Press Kiadó női regénypályázatán. Az írónő csaknem háromszáz pályázó közül került az első helyre. Ezzel a díjjal rangos női prózaíróink sorába emelkedett. Ebben a névsorban a közelmúltból Raffai Sarolta, Szabó Magda és Jókai Anna neve juthat eszünkbe, míg a jelenből például Rakovszky Zsuzsát, Szécsi Noémit, Szeifert Natáliát említhetjük". (Veszprémi Napló)