Leírás
Mit meg nem tennénk a sikerért, a szerelemért...Sophie Valroux amerikai, de Franciaországban született. Nagy álma, hogy nő létére igazi sztárséf legyen. Amikor kisgyerek volt, nyaranta a nagymamája sok mindenre megtanította az ételekről, a főzésről. Gimnázium után pedig elvégzi a konyhaművészeti képzőintézmények fellegvárának számító Culinary Institute of Americát.Már a küszöbén áll, hogy Sophie dédelgetett álma valóra váljon, de ekkor egy pillanat alatt atomjaira hullik a karrierje: kirúgják a menő étteremből. Csőstül jön a baj: imádva szeretett nagymamája stroke-ot kapott. Sophie az éjjeli géppel Franciaországba utazik.Gyerekszemmel úgy emlékezett, egyszerű kisbirtok volt ez, de most aprócska francia luxuskastélyban találja magát, amelynek szőlőskertje van, és amelyben két étterem üzemel. Sophie, ahogy megpróbálja újra megvetni a lábát a konyhán, apránként ráébred, már az álmai sem a régiek - lassanként megváltozott, hogy valójában mire vágyik.Vérant elröpít az igéző Dél-Franciaországba, és elénk varázsolja a kifinomult francia konyhát. Ínycsiklandozó regény, igazi menekvés a mindennapokból - zamatos ételek Sophie, a séf szakértő keze közül, románc és a francia táj buja szépsége. Remekbe szabott debütálás, és ráadásként még a recepteket is megkapjuk. - Roselle Lim, a Natalie Tan\'s Book of Luck and Fortune szerzőjeSamantha Vérant új regénye szenvedéllyel ölel a keblére mindent, ami gourmet. Az elbeszélő egy ambíciózus női séf, a háttér a festői francia vidék - a Sophie Valroux titkos francia receptjei önmagunk újrafelfedezésének ízletes története. Vágykeltő fogás!-Nicole Meier, The Second Chance Supper Club szerzőjeNe tagadd meg magadtól a gyönyört, amit egy profi séf okoz, megfűszerezve egy francia châteauval, és édesítve egy szerelmi szállal. Bűbájos olvasmány. - Janice MacLeod, a Paris Letters és az A Paris Year című New York Times bestsellerek szerzőjeSamantha Vérant imádja Franciaországot, és imádja az ételeket - e két szenvedélyét hozza össze ebben a v