Nincs engedélyezve a javascript.
AZ UTOLSÓ AJÁNDÉK (IRODALMI NOBEL-DÍJ 2021)

AZ UTOLSÓ AJÁNDÉK (IRODALMI NOBEL-DÍJ 2021)

Szállítás:
5-10 munkanap
Készleten
4 674 Ft
Előrendelői ár:
3 849.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mit tegyünk, ha órákig kerget bennünket egy csapat nevető elefánt? És ha már meguntuk a korallzátony körüli bújócskát az éhes cápával? Milyen magasra kell felmásznunk a fára, hogy a hiénák ne tudják ránk lövellni az ürüléküket?
Az ország leggyorsabb kiszállítása
Leírás
Mit tegyünk, ha órákig kerget bennünket egy csapat nevető elefánt? És ha már meguntuk a korallzátony körüli bújócskát az éhes cápával? Milyen magasra kell felmásznunk a fára, hogy a hiénák ne tudják ránk lövellni az ürüléküket? Mennyi időbe telik egy beszélő tevének eljutnia Indiából Angliába?
Abbas, az egykori tengerész hihetetlenebbnél hihetetlenebb történetekkel szórakoztatja a gyermekeit, ám valamiről soha, de soha nem mesél: a saját múltjáról, a származásáról, a gyerekkoráról. Egy napon azonban a már idős férfit betegség dönti le a lábáról, s tudja, nem halogathatja tovább: beszélnie kell a családjának a titkáról, amely negyvenhárom éve gyötri a lelkét. Az angol kisvárosban születő gyermekei, akik a bőrszínük miatt felnőve sem tudják lerázni magukról a kívülállóság érzését, vonakodva térnek haza, hogy szembenézzenek apjuk mély hallgatásával, mindazzal, amit addig rejtve tartott előttük.
Az irodalmi Nobel-díjas Abdulrazak Gurnah bámulatos történetszövése ezúttal is rabul ejti az olvasót, aki a fél világot bejárja, a zanzibári falucskától az angliai kisvárosig, és a személyes meg a családi boldogságról, önmaga megtalálásáról kap finoman árnyalt és odaadóan szeretetteljes lelki útravalót.
Adatok
Raktári kód:
802582
ISBN:
9789635049042
EAN:
9789635049042
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
142 x 197 x 34
Hozzászólások