Nincs engedélyezve a javascript.
EGY KANÁL VÍZBEN
Szállítás:
5-10 munkanap
Rendelhető
5 092 Ft
Eredeti ár:
5 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Három kisregényA jogi thriller nagymestere most jelentkezik először kötetbe gyűjtött kisregényeivel. A három történet szintén a bűn és az igazságszolgáltatás kérdéseit feszegeti, és a szerző most is tartogat meglepetéseket.A Hazatérés Grisham több regényének képzeletbeli színhelyén, Ford megyében játszódik, és Jake Brigance is színre lép.
Az ország leggyorsabb kiszállítása
Leírás
Három kisregény
A jogi thriller nagymestere most jelentkezik először kötetbe gyűjtött kisregényeivel. A három történet szintén a bűn és az igazságszolgáltatás kérdéseit feszegeti, és a szerző most is tartogat meglepetéseket.
A Hazatérés Grisham több regényének képzeletbeli színhelyén, Ford megyében játszódik, és Jake Brigance is színre lép. Az ügyvéd ezúttal nem a tárgyalóteremben brillírozik, hanem egy barátjának próbál segíteni. Vajon meddig mehet el, hogy törvényt ne sértsen?
Az Eperhold hőse egy fiatal férfi, aki tizenöt éve vár a halálsoron, hogy eldőljön a sorsa. Miután elfogy minden reménye, csupán egy szokatlan utolsó kívánságban lel vigaszra.
A címadó kisregény testvérei egy kanál vízben is megfojtanák egymást, pedig közösen kell vezetniük az apjuktól örökölt sikeres ügyvédi irodát. Amikor egy váratlan fordulat akár a cég bukását is okozhatja, kockázatos, hogy a fivérek nem tudják félretenni az ellenségeskedést, és csak egy harmadik félnek szavaznak bizalmat.
Adatok
Raktári kód:
804030
ISBN:
9789635161539
EAN:
9789635161539
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar
Hozzászólások