Nincs engedélyezve a javascript.
LIONEL MESSI - A FUTBALLVILÁG CSAPATKAPITÁNYA

LIONEL MESSI - A FUTBALLVILÁG CSAPATKAPITÁNYA

A futballvilág csapatkapitánya

Szállítás:
5-10 munkanap
Készleten
10 199 Ft
Eredeti ár:
11 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
ionel Messi világbajnok, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, tízszeres spanyol bajnok, a világon egyedüliként nyolcszoros aranylabdás labdarúgó - és sokak véleménye szerint minden idők legnagyobb futballistája.De hogyan lett az alacsony növésű, növekedésihormon-kezelésre szoruló, szerény argentin családban cseperedő „Bolha” már pályakezdőként a futballvilág egyik csúcsát jelentő FC Barcelona játékosa? Hogyan alakult argentin válogatottbeli pályafutása, ahol négy, döntőben elszenvedett vereséget követően sikerült felérnie a csúcsra - egy év leforgása alatt a Copa Americán és a világbajnokságon is? Hogyan történt, hogy 2009-et követően több évben nyert Aranylabdát, mint ahányszor nem nyert? És mi a helyzet a futballisten zavarba ejtően botránymentes, családközpontú magánéletével, szeretett feleségével és három fiával?Florent Torchut, a France Football újságírójának gazdag képanyaggal dokumentált és a játékossal folytatott beszélgetésein alapuló életrajza 2022-ig, a világbajnoki győzelemig követi Lionel Messi karrierjét, és mutatja be a sportlegenda mögött rejtőző embert.
Az ország leggyorsabb kiszállítása
Leírás
Lionel Messi világbajnok, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, tízszeres spanyol bajnok, a világon egyedüliként nyolcszoros aranylabdás labdarúgó - és sokak véleménye szerint minden idők legnagyobb futballistája.
De hogyan lett az alacsony növésű, növekedésihormon-kezelésre szoruló, szerény argentin családban cseperedő „Bolha” már pályakezdőként a futballvilág egyik csúcsát jelentő FC Barcelona játékosa? Hogyan alakult argentin válogatottbeli pályafutása, ahol négy, döntőben elszenvedett vereséget követően sikerült felérnie a csúcsra - egy év leforgása alatt a Copa Americán és a világbajnokságon is? Hogyan történt, hogy 2009-et követően több évben nyert Aranylabdát, mint ahányszor nem nyert? És mi a helyzet a futballisten zavarba ejtően botránymentes, családközpontú magánéletével, szeretett feleségével és három fiával?
Florent Torchut, a France Football újságírójának gazdag képanyaggal dokumentált és a játékossal folytatott beszélgetésein alapuló életrajza 2022-ig, a világbajnoki győzelemig követi Lionel Messi karrierjét, és mutatja be a sportlegenda mögött rejtőző embert.
Adatok
Raktári kód:
803605
ISBN:
9789635827398
EAN:
9789635827398
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
170 x 245 x 16
Hozzászólások