Nincs engedélyezve a javascript.
IONKACSA - HANGOSKÖNYV - MOLEKULÁK RÁGCSÁLVA, AVAGY HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÉTEL?

IONKACSA - HANGOSKÖNYV - MOLEKULÁK RÁGCSÁLVA, AVAGY HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÉTEL?

Jelenleg nem rendelhető
1 692 Ft
Eredeti ár:
1 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kinek szól?Szigorúan csak annak,aki szereti az érdekességeket a tudomány világából; aki szeretné tudni, hogy mit eszik de ezt nem a csapból is folyó táplálkozás tudósoktól szeretné hallani; akit érdekel a kémia, ha úgy tálalják, hogy az könnyen fogyasztható legyen.Miről szól?A mindennapok kémiai titkairól közérthető, hétköznapi nyelven, összerázva egy kis történelemmel és megfűszerezve valami furcsasággal.Az első részből többek között ilyen kérdésekre kapunk választ: Egészségesek-e kémiai anyagoktól mentes ételek? Miért jelent biztonságot a természetes jelző az élelmiszereken, amikor a gyilkos galóca is természetes mégsem biztonságos? Hogyan lehet a papírhulladékból vanillint előállítani? Hogyan segíthet a rák és a szívbetegségek megelőzésében a répa fogyasztása. Miért olyan jó az alma? Mi az a furcsa, zöldes árnyalatú valami a keménytojás sárgája körüli? És hogyan lehet eltüntetni? Veszélyes-e a génkezelt paradicsom?A válaszokat a kémia Öveges professzora tollából kapjuk. Dr. Joe Schwartz Észak-Amerikában jól ismert kötetlen, szórakoztató nyilvános előadásairól. Számos elismerést és díjat kapott már a kémia tudományának a széles tömegekkel való megismertetéséért. Dr. Joerendszeresen szerepel a Discovery csatorna műsoraiban, saját rádió műsora van a montreali CJAD rádiónál, és többször jelentetett meg cikkeket a Washington Post és a Montreal Gazette hasábjain mindennapjaink kémiájának szerepéről.Mindezt Vágó István tolmácsolásában, mert Ő is fontosnak tartja a kémiai műveltséget.
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Kinek szól?Szigorúan csak annak,aki szereti az érdekességeket a tudomány világából; aki szeretné tudni, hogy mit eszik de ezt nem a csapból is folyó táplálkozás tudósoktól szeretné hallani; akit érdekel a kémia, ha úgy tálalják, hogy az könnyen fogyasztható legyen.Miről szól?A mindennapok kémiai titkairól közérthető, hétköznapi nyelven, összerázva egy kis történelemmel és megfűszerezve valami furcsasággal.Az első részből többek között ilyen kérdésekre kapunk választ: Egészségesek-e kémiai anyagoktól mentes ételek? Miért jelent biztonságot a természetes jelző az élelmiszereken, amikor a gyilkos galóca is természetes mégsem biztonságos? Hogyan lehet a papírhulladékból vanillint előállítani? Hogyan segíthet a rák és a szívbetegségek megelőzésében a répa fogyasztása. Miért olyan jó az alma? Mi az a furcsa, zöldes árnyalatú valami a keménytojás sárgája körüli? És hogyan lehet eltüntetni? Veszélyes-e a génkezelt paradicsom?A válaszokat a kémia Öveges professzora tollából kapjuk. Dr. Joe Schwartz Észak-Amerikában jól ismert kötetlen, szórakoztató nyilvános előadásairól. Számos elismerést és díjat kapott már a kémia tudományának a széles tömegekkel való megismertetéséért. Dr. Joerendszeresen szerepel a Discovery csatorna műsoraiban, saját rádió műsora van a montreali CJAD rádiónál, és többször jelentetett meg cikkeket a Washington Post és a Montreal Gazette hasábjain mindennapjaink kémiájának szerepéről.Mindezt Vágó István tolmácsolásában, mert Ő is fontosnak tartja a kémiai műveltséget.
Adatok
Raktári kód:
L08980
EAN:
9789638689436
Hozzászólások