Nincs engedélyezve a javascript.
KEMENCÉK KINT ÉS BENT
Jelenleg nem rendelhető
3 396 Ft
Eredeti ár:
3 995.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A könyv sok fotóval, rajzzal és részletes leírással mutatja be, hogyan építhetünk saját kezűleg kemencét vályogból, téglából, fából és szalmából - azaz bárhol beszerezhető és nem túl drága anyagokból.A kötetből megismerhetjük más országok hagyományos kemencéit és a recepteken keresztül a bennük készülő finomságokat is a kenyértől a húsételekig.A tartalombólA házi kemence működési elveAz építőanyagokEgy kis fizikaA vályogA téglaA samottA vályoghabarcsA kemenceépítés lépéseiTervezési alapismeretekElőírásokA felállítás helyeA sütőtér alapterületeA sütőtér magasságaKemenceformákKörbefalazásHőszigetelésA kemence ajtajaA füstgáz szabályozása a „katlannal”A kéményAz alapLábazat, alépítményNyílások, áthidalások, boltozatokTeherviselő alaplemezekElőregyártott kemencék, építőkészletekA kemence üzemeltetéseAz első felfűtésA helyes fűtésA tüzelőanyagSütési tapasztalatokTeendők a sütés utánFontos eszközökAgyagkemencékKültéri kemencékTeraszon felállított kemencékBeltéri fatüzelésű kemencékAmit a kenyérről tudni kellTörténelmi áttekintésKenyerek a nagyvilágbólKis kenyértanRégiből újatReceptek friss kenyérhezHúsos és zöldséges ételek receptjei
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
A könyv sok fotóval, rajzzal és részletes leírással mutatja be, hogyan építhetünk saját kezűleg kemencét vályogból, téglából, fából és szalmából - azaz bárhol beszerezhető és nem túl drága anyagokból.A kötetből megismerhetjük más országok hagyományos kemencéit és a recepteken keresztül a bennük készülő finomságokat is a kenyértől a húsételekig.A tartalombólA házi kemence működési elveAz építőanyagokEgy kis fizikaA vályogA téglaA samottA vályoghabarcsA kemenceépítés lépéseiTervezési alapismeretekElőírásokA felállítás helyeA sütőtér alapterületeA sütőtér magasságaKemenceformákKörbefalazásHőszigetelésA kemence ajtajaA füstgáz szabályozása a „katlannal”A kéményAz alapLábazat, alépítményNyílások, áthidalások, boltozatokTeherviselő alaplemezekElőregyártott kemencék, építőkészletekA kemence üzemeltetéseAz első felfűtésA helyes fűtésA tüzelőanyagSütési tapasztalatokTeendők a sütés utánFontos eszközökAgyagkemencékKültéri kemencékTeraszon felállított kemencékBeltéri fatüzelésű kemencékAmit a kenyérről tudni kellTörténelmi áttekintésKenyerek a nagyvilágbólKis kenyértanRégiből újatReceptek friss kenyérhezHúsos és zöldséges ételek receptjei
Adatok
Raktári kód:
759109
ISBN:
9789632785233
EAN:
9789632785233
Megjelenés:
2017.
Hozzászólások
 
A kategória további termékei